Ovanligt

2010-01-20, 09:41:13 / Kategori: Allmänt
Känns jättekonstigt att vara hemma idag. Huset är tomt och tyst. Meja är hos dagmamman, Sven jobbar och killarna är i skolan. Jag fick lite frukost på sängen imorse vilket kändes lyxigt. Har huvudvärk och ont i fogarna, men ingen feber som tur är. Hoppas på att jag kan jobba imorgon igen, men vi får väl se hur det känns i eftermiddag.

Saknar Meja som tusan, konstigt att vara hemma utan henne. Sven skulle dock hämta henne tidigt idag så jag får mysa i eftermiddag :) Lite lyxigt. Hade ju dock varit roligare om jag varit helt frisk. Imorgon är det torsdag och sen är det nästan helg igen. Tiden bara rusar fram ju.

Meja verkar fortfarande tycka att det är toppen hos dagmamman. Blir glad när hon kommer dit på morgonen. Inte en enda tår har fällts när Sven har lämnat henne. Inskolningen är ju klar sen i måndags för hennes del, men hon får gå imorgon med som inskolningsplanen såg ut från början. Från nästa vecka sen går hon bara tre dagar i veckan. Tänk att vi har en så stor och duktig tjej. Man blir ju så stolt :)

Hoppas ni får en bra dag!

Crazyangel [mamma till Milton&gravid]

Nä Milton är tack och lov på dagis 3 dagar i veckan såjag får vila. Men promenaden dit är inte att leka med, vissligen knappt 1½ km men dte känns.. Får så mycket sammandragningar när jag går dessutom.



Vad jobbar du med ?



2010-01-20, 09:55:38 URL: http://crazyangel.blogg.se/

Crazyangel [mamma till Milton&gravid]

Nä är inte sjukskriven, - arbetslös. Satte lillen på dagis för tanken var ju ändå att jag skulle jobba. 1½ månad senare fick jag veta att jag var gravid. Så eftersom han redan va inskolad å får han gå kvar tills nästa kommer, gåhemma över sommaren å sen ev gånån dag igen till hösten.



Förskolelärare, även om det är småbarn lär juva rätt tufft? Fast mysigt ändå. Skullegärna jobba på förskola :)



2010-01-20, 10:00:28 URL: http://crazyangel.blogg.se/

Sara

jag hade mycket huvudvärk i vecka 15-16 under min graviditetet!



2010-01-20, 10:03:10 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Amanda

haha...man brukar ju längta efter dom där barnfria stunderna när man bara kan göra vad man själv vill men när dom sen kommer då vet man inte vad man ska göra och blir bara rastlös och saknar barnen. Konstigt det där!

Krya på dig nu och ta en riktig skäm-bort-dig-själv-dag!

Kramar



2010-01-20, 10:05:02 URL: http://creyla.blogg.se/

Johanna ♥ Blivande tvåbarnsmamma

Tackar..

Krama



2010-01-20, 12:06:03 URL: http://salkert.se

Mamma Russin

hej hopp..:)



hoppas du mår bättre idag.. trots de där satans fogarna.. :( jag hatar foglossning.. hade det från vecka 15-16 med Stina i magen.. :( och hela graviditeten sedan..

hoppas det går över för dig.. hade du det när du väntade Meja med?



mys på idag du, hihi..



KRAM



2010-01-20, 12:12:05 URL: http://enburkrussin.se

Rövarmamman♥

Skönt att du får vila lite o lyxigt med frukosten;) Fogarna är inte å leka med!:( Provar o fråga igen, du har nyss börjat jobba eller? hur länge var du mammaledig med Meja? va kul att inskolningen gått så bra:)

vila nu o ha en fin ef.middag kramkram



2010-01-20, 16:07:00 URL: http://roxenmo.se

Rövarmamman♥

Tack snälla för ditt svar:) inge fara förstår att du har fullt upp:) ja hade foglossning med min lilla R, hon fyller faktiskt idag 13månader:)

hur känns de o börja jobba igen? många frågor nu:)kramar



2010-01-20, 16:32:12 URL: http://roxenmo.se



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?