Äter frukost

2011-03-31, 09:03:35 / Kategori: Allmänt
          Stökig natt med båda barnen vakna ett par gånger. Lite lätt kaos med andra ord. Jag och Meja tog dock sovmorgon till kvart i åtta så det känns ändå okej faktiskt.

Idag ska jag och Alvin ta oss en långpromenad när det blivit lite varmare. Solen skiner ju även idag så man får passa på. Lite tråkiga sysslor som tvätt måste också fixas under dagen.

Alvin har idag ätit nästan en hel frukost för första gången. Då menar jag frukost innehållandes annat än välling. Tunnbrödmacka och vatten bestod dagen frukost av. Nöjd kille och nöjd mamma. Allting går bättre om han får göra själv. Mamma får inte mata utan Alvin ska själv stoppa mackabitarna i munnen.



Liw- mamma till Mait och mini i magen

Vilken nöjd kille!

här hemma blev det fil till frukost vilket föranledde sanering av både mig, Mait och köket...

SV: ja jag är nyfiken på om de blivit medvetna om sitt misstag i efterhand, när dottern redan var förlorad, eller om de förstod vad de utsatte henne för under tiden? Artikeln är ju på inget sätt uttömmande..



kram



2011-03-31, 10:08:10 URL: http://www.liwetochvardagen.se

En pojkmammas vardag ♥

Gullbebisen! Så duktig han varit som ätit frukost. Tore har faktiskt börjat äta fil till frukost. Det gillas mer än gröt och välling .. och mamman tycker att det är betydligt billigare än den där burkgröten han ätit förut ;)



Hoppas att du får vila lite under dagen också vännen. Strulnätter tar på krafterna ..



KRAM!



2011-03-31, 10:09:01 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

emelie med busungen elliott o sessan leila

söt liten skrutt =)



jodå, han har börjat o tycka det är roligar o roligare. några veckor där i början så tyckte han de bara var jobbigt- hon tog ju upp all uppmärksamhet. Men nu så är han gärna med när hon ligger på golvet och busar o ska klappa på henne o pussa henne o sånt. Så det är riktigt skönt att han är såå snäll o omtänksam! O din kille bara växer o växer, läste att han hade ställt sig upp häromdagen- va fort de går- rätt va de är så går väl han..tidig pojke =)



kramis



2011-03-31, 10:21:35 URL: http://emlisch.blogg.se/

En pojkmammas vardag ♥

Här finns den: http://www.frokenlinnea.com/sv/askar-och-burkar/lada-for-te.html



Visst är den fin! Känner att plånboken kommer att tömmas ganska fort när torpet är färdigt och alla fina små saker kan köpas in ;)



Kram



2011-03-31, 11:18:19 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

britta bloggar

Kul att du är med och tävlar, lycka till!



2011-03-31, 12:26:25 URL: http://brittabloggar.wordpress.com

Nina

johan såg inte att det va alvin ;)



2011-04-03, 22:11:56 URL: http://deliciously.se



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?