Vardag

2012-08-12, 16:48:14 / Kategori: Meja 2-3 år
En vecka med jobb och förskola avklarad. Alvin har varit utan blöja på förskolan hela veckan. Två olyckor om dagen har det blivit fram tills i fredags då det bara var en. Ganska bra tycker jag, medan personalen inte är helt enig. Vi får väl se hur det fortsätter. Klart han inte hinner tänka på att han är kissnödig hela tiden nu i början.

Meja är överlycklig att vara tillbaka till kompisarna. Hon fick berätta om sitt sommarlov på samlingen i onsdags och det var hon väldigt stolt över. Vi hade valt ut bilder som hon hade med sig och visade. Dessutom har hon lekt hela veckan med en av tjejerna som hon innan inte varit så bra överrens med. Känns bra. Märks att dom blir äldre tjejerna.
 
 
Som med allt annat gick veckan superfort, och så även helgen. Imorgon är det dags för en ny vecka, och full fart på jobbet. Dags att skola in nya barn. Roligt och spännande.
 

Jag är en simkille

2012-08-05, 16:06:48 / Kategori: Allmänt
 
Sista helgen på semestern och det blev en riktig badhelg. Igår var vi ute med båten hela dagen, och idag blev det stranden här hemma. Ungarna bara älskar att bada. Jag är en simkille konstaterar Alvin glatt och sätter glatt på sig armpuffar eller simdyna. Riktigt bra har han lärt sig att ta sig fram i vattnet nu senaste veckan. Full fart.
 
Imorgon börjar vardagen igen. Båda barnen tjatar om förskolan så dom är glada att få komma tillbaka. Själv hade jag gärna haft en veckas semester till, eller två, men det blir säkert bra ändå. Hur är det hos er, dags att börja jobba imorgon för er med?

Njuter

2012-08-02, 19:40:26 / Kategori: Allmänt
 
Här hemma njuter vi av dom sista semesterdagarna. På måndag börjar vardagen igen. Känns som att vi verkligen har tagit tillvara på tiden den här sommaren. Badat, busat och myst. Precis som det ska vara.