Åtta timmar tills semestern...

2012-06-21, 07:03:00 / Kategori: Allmänt

Sista arbetsdagen idag, och sen går jag och barnen på semester. Sven jobbar en vecka till, och sen är även han ledig. 6 augusti börjar jag jobba igen, så hela sex veckor hemma. Hoppas på mycket sol, bad och lata dagar.

 

Meja har tjatat om midsommar sen hon i vintras såg midsommar i "Alla vi barn i bullerbyn". Hon ska ha klänning och krans i håret. Dansa med kusinen Dage och faster Nina. Ja, och med mamman såklart. Du ska väl med mamma frågar hon med jämna mellanrum. Dagen imorgon spenderas hos barnens farmor och farfar. Lunch och dans kring midsommarstången. På kvällen kommer Nina och familjen ut. Då blir det grillning i trädgården och en massa barnbus. Tror det blir en riktigt härlig dag!

 

Vad har ni för midsommarplaner?


Lillskruttan midsommar 2010


Alfva

Härligt med ledighet nu! A har en vecka kvar på förskolan, sen är det sommarlov i 9 veckor som gäller! :) Hoppas ni får en grym midsommar! Vi kommer vara hemma hos kompisar i närheten, orkar faktiskt inte engagera mig i något stort firande.



2012-06-21, 09:56:05 URL: http://alfva.se

Emma

Här jobbar Jimmy sin sista dag innan semester också så snart har vi semester här också, MKT härligt! :) Får väl hoppas de blir fint väder bara.



Imorgon så går vi bort till min mormor och morfar, alltid gjort och de kommer vi väl fortsätta med tills vi har fler vänner som vill fira lite mer barnvänligt! :) Men de är trevligt det också att träffa släkten! :) Glad Midsommar! Kram



2012-06-21, 10:36:56 URL: http://emmakjellstrand.blogg.se/

Anna

Låter mysigt. Själv jobbar jag kväll i morgon och dag på lördag. Men ska inte hänga läpp för det. Det är min sista storhelg någonsin för jag kommer aldrig ta ett arbete igen som innebär helgjobb :) hoppas på att Alexander och Gabriel får dansa små grodorna med sin pappa iaf :)



Kramkram



2012-06-21, 10:56:33 URL: http://annastankehorna.blogspot.com

Agnes

Vilken sommarfin bild, så söt! Vad härligt med lite semester nu :)



Svar: Tack snälla för gratulationerna i samband med Nomis födelse ♥



2012-06-23, 12:07:56 URL: http://agneslauedberg.blogspot.se/

Cissi

Vad härlig! Hoppas midsommarafton blev bra!



2012-06-26, 19:51:07 URL: http://nastanperfekt.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?