Nuläget

2012-10-09, 19:30:12 / Kategori: Alvin 2-3 år
Tiden rullar på, och det har varit väldigt tyst här i bloggen. Barnen, jobbet, ja livet tar upp all tid just nu. Dags för lite uppdatering av läget i alla fall.
 
Alvin kämpar på med sitt kissande. Vissa veckor är nästan olycksfria och andra är det nån olycka om dagen. Förskolan har slutat gnälla, fast vad dom egentligen tycker vet vi inte. Bara dom är positiva mot Alvin så får dom väl tycka vad dom vill kanske. Alvin säger mer och mer till själv när han behöver kissa, även om vi oftast påminner fortfarande. Att inte sova på dagtid går i alla fall jättebra, och det är inga diskussioner om det längre alls.
 
Annars är Alvin en glad, pigg och busig unge som alltid är i farten. Precis som vanligt med andra ord. Han pratar, sjunger och skojar. Första han gör på morgonen när han vaknar är att sjunga. Gullungen.
 
Meja som i våras inte alls var speciellt glad över förskolan, är nu mycket gladare. Det har blivit mycket mer struktur och ordning precis som vi efterfrågade. Dom har börjat ha dramalek en gång i veckan vilket är toppenbra för Meja som är väldigt blyg. Dom har skapande och jobbar med jaget. Superbra och hon tycker att det är jättespännande. Hon har också fått en riktig bästis vilket såklart gör allt lite roligare.
 
Skruttan är också en glad och busig unge, med otrolig vilja. Det går inte att missa vad hon vill om man säger så. Tålamodskrävande - ja. Samtidigt märks det ju också att hon blir äldre och går att resonera med. Just nu är det mycket funderingar om livet, hur saker fungerar och var saker kommer ifrån.
 
...bild från helgens skogsutflykt...

maria

Vad mysigt att grilla korv! Jag måste lära mej att göra eld... :)2012-10-09, 23:16:00 URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.seKOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?