På besök hos träsktrollen

2012-09-09, 14:26:23 / Kategori: Utflykter
 
Ute på Siggesta gård finns en stig för barn som heter träsktrollens stig. Vi har aldrig gått den förrän idag. Helt underbar runda med små troll, en massa djur och annat spännande. Passade våra barn perfekt, så det lär garanterat bli fler turer dit.
 

Blöjfri?

2012-09-02, 15:09:00 / Kategori:
Hur går det då med Alvins blöjavvänjning? Hemma har han aldrig blöja på dagtid, och har ju inte haft det på länge nu. Vi åker till affären, är ute och leker eller träffar kompisar utan problem. Vi följer med honom på toaletten med jämna mellanrum och det funkar fint. Visst det händer olyckor ibland, men så är det ju.
 
På förskolan är han också helt utan blöja. Här händer det dock fler olyckor. Förra veckan hände det bara två olyckor på hela veckan, medan den här veckan har det varit typ en om dagen. Jag har känslan av att dom fortfarande tycker att det är för mycket och lite jobbigt, men dom säger inget om det. Vi får väl se hur det fortsätter.
 

Me & I

2012-09-01, 11:58:42 / Kategori: ShoppingVar på Me&I party tidigare i veckan. Älskar deras kläder. Blev en beställning på det som finns på bild här plus en velourluvtröja till mej. Både Meja och Alvin är i alla fall väldigt nöjda. Längtar tills vi får hem kläderna. Känns ju som att hösten nästan är här så då är det härligt med mysiga kläder att ha på sig.