Många skratt

2013-04-23, 09:17:01 / Kategori:
 
Livet rullar på. Barnen växer och utvecklas i rasande takt. Vi får många glada skratt här hemma om dagarna när barnen testar språkets gränser. När jag i helgen bad Meja att hämta mjölk i kylen så klampar hon iväg samtidigt som hon bestämt säger "efter allt som vi har gått igenom så litar du inte på mig" Behöver jag säga att jag blev förvånad och väldigt full i skratt? Till slut kröp det fram att så säger dom tydligen i filmen Trassel. Hon skulle bara testa lite.
 
Alvin använder gärna orden faktiskt, verkligen och mamma jag vet att... Igår när vi pratade om vad vi skulle se för film på kvällen så tröttnade han på diskussionen. Han plockar upp en film, stoppar den i dvdn och säger. Nu blir det som jag bestämmer, punkt slut!
 
 

Skönaste kommentaren...

2013-04-06, 09:14:10 / Kategori: Alvin 2-3 år
Mamma titta jag är en gammal gubbtant ♥

Vår påskhelg

2013-04-02, 19:59:37 / Kategori:
 
Påskkärringar, tåg till mormor, äggmålning och utelek i underbart väder. Ungarna har varit supernöjda med sin helg medan mamman mest legat på soffan och varit lite halvsjuk. Idag var vi tillbaka i vardagen igen, även om jag nog borde ha varit hemma och blivit frisk istället. Vissa dagar är bara "måste vara på jobbet" dagar när man har det här yrket tyvärr. Vila och varmt te sen jag kom hem så hoppas jag på att vakna lite piggare imorgon!