veckan slut igen

2009-05-03, 19:42:43 / Kategori: Allmänt
som vanligt bara rusar tiden iväg, och nu är det söndag kväll igen. idag har vi bara tagit det lugnt, en storhandling har vi dock hunnit med. det är så skönt med dagar när man inte måste göra något alls :)

lilla matvraket fortsatte i samma stil 11.30, 14.30 samt 17.30 har hon ätit typ två små burkar plus lite fruktpuré. nu åt hon gröt innan hon somnade med. galningen. första dagen helt utan ersättning, min stora tjej.

hon fortsätter att vara missnöjd för att hon inte kan krypa, det räcker tydligen inte att hon faktiskt har lärt sig sitta. hon tar sig ju dessutom fram med sitt kravlande, men inte tillräckligt fort för att vara nöjd. man kan ju faktist förstå frustrationen, tänkk att fatta att det går att ta sig framåt rätt fort och inte klara av det. helrolig ser hon ut när hon kommer upp i krypställning och står där och gungar :) det märks i alla fall att all träning gör henne starkare.

hoppas ni har en skön söndagkväll!

Sanna

Hon ær så duktig! Vad fort allt går=)2009-05-03, 20:10:59 URL: http://sannanielsen.wordpress.com/

Emma

Vi "glömmer" också ge Ebba ersättning några mål per dag. Fast hon äter ju inte så mkt som Meja, men de skiljer ju några veckor på dem :) Fast hon klagar ju inte på att hon är hungrig heller.Du är som min riktpelare hehe. Allt du gör gör jag med Ebba :P Haha.. Är nog bara för du heter Emma du känns trygg att följa efter ;)2009-05-03, 20:23:34 URL: http://halmstadbebis.blogg.se/

miraz

På dessa plan känns det som Maksim är flera steg bakom Meja. Dels helammar jag fortfarande (även om han varje dag får en eller några små smakportioner).Sitta - det är spännande, men han är inte i närheten av att klara det själv (inte heller själv med stöd av soffryggen...han vill att någon ska hålla honom i händerna samtidigt eller stötta upp honom runt midjan.Kravla - njaaa...han börjar vika ena benet under sig när han ligger på mage, som om han skulle ta spjärn och krypa iväg. Men sen händer inget - han verkar i och för sig inte frustrerad över det så jag antar att han inte är riktigt redo än. :)Men vad kul att det är sån fart på Meja...HEJA HEJA! :DKram.2009-05-03, 20:59:31KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?