Skön semesterstart

2012-06-28, 20:06:44 / Kategori: Utflykter
Helt plötsligt har en hel vecka gått av semestern. Känner inte riktigt att jag har kopplat bort jobbet än, men snart så hoppas jag att jag kommit ner i semesterlugnet helt.

Veckan har innehållit massa lek med kompisar och ett besök på Tekniska museét. I ganska lagom lugn takt så där som semester ska vara. Meja och Alvin har hunnit bada i havet två gånger med, trots att vädret inte varit det bästa.


Bilder från besöket på tekniska. Meja var överlycklig över att få träffa lilla Oscar. Hon har längtat sen han föddes efter att Sanna skulle komma på besök från Danmark.

Mina midsommarfina ungar <3

2012-06-26, 20:02:19 / Kategori: Allmänt


Vår midsommar var precis som den ska vara. Midsommarkransar, god mat, dans kring midsommarstången och trevligt sällskap. På dagen var vi hos Svens föräldrar, och på kvällen var Nina och Johan här med barnen. Meja och Theo lekte konstant från det att dom kom tills dess att dom gick. Tänk att ha en sån bästa kompis.

Åtta timmar tills semestern...

2012-06-21, 07:03:00 / Kategori: Allmänt

Sista arbetsdagen idag, och sen går jag och barnen på semester. Sven jobbar en vecka till, och sen är även han ledig. 6 augusti börjar jag jobba igen, så hela sex veckor hemma. Hoppas på mycket sol, bad och lata dagar.

 

Meja har tjatat om midsommar sen hon i vintras såg midsommar i "Alla vi barn i bullerbyn". Hon ska ha klänning och krans i håret. Dansa med kusinen Dage och faster Nina. Ja, och med mamman såklart. Du ska väl med mamma frågar hon med jämna mellanrum. Dagen imorgon spenderas hos barnens farmor och farfar. Lunch och dans kring midsommarstången. På kvällen kommer Nina och familjen ut. Då blir det grillning i trädgården och en massa barnbus. Tror det blir en riktigt härlig dag!

 

Vad har ni för midsommarplaner?


Lillskruttan midsommar 2010


En kall och regnig dag...

2012-06-03, 10:41:10 / Kategori: Allmänt


Idag ska jag och Meja på bio med Nina och Theo. Förhandsvisning av Tigers film, härligt med myssöndag!