Varför en när man kan få två samtidigt...

2009-10-01, 16:09:14 / Kategori: Meja 6-12 mån

Efter en lite konstig natt där hon var vaken i över en timme i sträck, och sen en lite smågnällig förmiddag på öppnis så börjar man ju undra vad som är fel. Tänkte att det väl var tanden, men när Sven kollade nu på eftermiddagen så såg han att det var en på gång på andra sidan med. Varför få en när man kan få två samtidigt. Hon är så ledsen lilla skrutt och har väl jätteont. Har precis varit på apoteket och köpt alvedon till henne eftersom den var slut. Får se om det hjälper. Vad gör man annars? Och vad gör man när det gått tre dagar med alvedon?

Som sagt så var vi på öppnis i förmiddags. Meja tycker ju att det är så kul att busa med alla sakerna där, så även idag. Men hon pillade sig mycket i munnen, och var inte alls så sugen när andra barn ville klappa och busa med henne.På sångstunden blev hon ledsen och ville inte alls vara med. Vi fikade lite istället, hon tuggade på lite paprika och jag gissar på att det var skönt för tänderna för hon var så nöjd. Idag var det inte så mycket folk på öppnis så hon fick leka själv ganska mycket, och då var hon nöjd :) Vi stannade hela förmiddagen och hon somnade som en stock på vägen hem och sov i en och en halv timme.



Favoriten på öppnis är den röda elefanten som man kan sitta på :)


Mad

Då fortsätter man med alvedonen. Vi har ett Wincent alvedon från och till den senaste tiden. Dock inte sen han hade öroninflammation för 2 veckor sen..Men när dem får tänder så kan man ju inte göra så mycket. Ger man inte hela tiden varje dag så är det ingen fara om man vet att det är tänderna som orsakar ontet..



Himla fina bilder på tösen!





2009-10-01, 16:27:21 URL: http://mamamad.se

emelie o elliott

shit vad mkt tänder hon måste ha nu sötfian! Det är så synd om dom när de har så ont av tänderna..elliott brukar med bli ledsen o gnällig o så, vi brukar ge honom alvedon o då brukar han sova bättre sen. Hoppas alvedonen hjälpte på stackars lilla meja! kramis



2009-10-01, 21:13:24 URL: http://emlisch.blogg.se/

CiliaH

Stackars lilla Mejan. Hoppas de där tänderna ger sig snart så ni får lite lugn och tösabiten slipper ha ont.

Ja du fick absolut rätt. Vi kunde inte låta bli Matildashopping hihi. Klänningen och strumpbyxorna blev ca 500 kr tillsammans. Till skillnad från Burberry-kjolen jag (nej just det Matilda var det hrrm) kikade på... Den kostade en tusenlapp!!! Jisses...



Kram



2009-10-01, 21:42:51 URL: http://ugglehuset.wordpress.com

Sara

Max har gnällt hela dagen! vet ju att han har en tand som spruckit igenom lite men inte helt men kände i mun på honom i eftermiddags och märkte att det är en till på gång, i nederkäken. inte konstigt att han är gnällig!



2009-10-01, 22:01:47 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Sara

det är kindtänder. antar att de är lite knöligare att få fram än framtänderna. hur många tänder har Meja innan de två som kommer nu? Max har 8 innan. 4 framtänder nere och 4 uppe.



2009-10-01, 22:29:44 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Sara

å fy två månader låter inte roligt!! som tur är brukar Max mest reagera när det precis ska spricka igenom. annars dreglar han mest. han är sjöblöt mest hela tiden.



2009-10-01, 22:38:37 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Anna

Usch, stackars liten. Hur många tänder har hon nu? Du får se det positivt, hon har ju så många tänder så det är ju inte så många kvar. När hon har alla sen slipper hon ju problemen. Alexander har 20 kvar så jag hoppas det inte blir jätteproblematiskt med alla.



2009-10-02, 06:57:24 URL: http://ambi.blogg.se/

Anonym

hur mycket tänder har hon? o var? spännane=)



erika



2009-10-02, 12:33:59 URL: http://taby.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?