Jaa åka loligt!

2010-08-10, 16:21:14 / Kategori: Allmänt
Imorse när Meja hade ätit frukost så sa jag till henne att hon och pappa snart skulle åka till förskolan. Jaa åka loligt svarade hon då och började gå mot trappan. Tror att hon var nöjd med sin dag igår.

Förmiddagen hade gåt bra. Meja hade lekt lite mer med fröknarna, men fortfarande mest med pappan. Vid lunchen visste hon på en gång var hennes plats var, likaså när dom skulle sova. Idag gick det lite fortare för henne att somna, men fortfarande högljudda protester. Ledsen när hon vaknade var hon också skruttan. På eftermiddagen hade dom varit ute och busat. Meja försökte leka med lite äldre barn på avdelningen brevid men det ville dom inte. Tror ni att Meja brydde sig om det *skratt* nejdå, hon leke ändå med dom. Knas.

Glad och nöjd kom hon upp för trappan här hemma och ropade mamma! Saknat mej lite idag. Dock tror jag att det  gick upp för henne att Alvin är med mej på dagarna. Hon blev i alla fall arg på mej, slogs och försökte bitas :( Nu har hon lagat mat till mej på sin spis så vi är vänner igen för stunden åtminstone.


evelinah

heej.. öronen ville inte riktigt gå igenom kollen på BB, så vi fick tillbaka igår en då var allt bra igen. e tydligen väldigt vanligt att nyfödda kan ha fosterfett i öronen & då blir det så.. skönt iaf att det var bra :-)



skönt att det går bra för meja på dagis :-)



2010-08-10, 16:45:56 URL: http://eveheda.blogg.se/

Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥

Hon är en liten tuff brud lilla Meja :) Och det är klart att det är jobbigt att dela på mamma...hoppas att avundsjukan snart går över...

Kramar



2010-08-10, 18:21:57 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Emma

Var en ensam fröken där med typ 8 barn. Sedan har jag hakat upp mig på att de inte vill ha några foton eller så på Ebbas släkt. Jag undrar då hur de vet vem som är Ebbas hämtare om de är vikarier där eller vad som helst. Men hennes avdelning öppnar på måndag så hoppas de känns bättre då.



2010-08-10, 19:02:41 URL: http://emmakjellstrand.blogg.se/

CiliaH

Skönt att hon tycker att det är kul att åka till dagis :)

Inte lätt med den där syskonrivaliteten.



Kram



2010-08-10, 20:38:45 URL: http://ugglehuset.wordpress.com



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?