Nöjd Meja

2010-02-10, 17:43:17 / Kategori: Allmänt
Var hos sjukgymnasten och provade TENS. Hur skönt som helst så nu har jag lånat hem en att ha här hemma så länge jag behöver :) På vägen till bilen så gick jag in på den lilla barnaffären och tittade. Hittade ett aldelles underbart set med ugglor på från Småfolk (på rea) åt Meja. När jag kom hem så gav jag henne påsen och hon säger Tack tack. Plockar upp kläderna och ler stort. Titta, titta pappa säger hon och går bort till Sven med kläderna. Supernöjd med sina nya kläder som hon genst ville sätta på sig. Lite stora dock så dom får nog vänta fram till våren eller så.

Redan onsdag kväll och snart är det helg känns det som. Ska bli skönt att vara hemma med familjen och mysa. På söndag är det Alla hjärtans dag, ska ni hitta på något speciellt då?

Modekids

Om du gillar barnkläder så föreslår jag att du kollar in min nystartade blogg!



2010-02-10, 17:48:29 URL: http://modekids.blogg.se/

Kicki - Mamma till Kevin

Jag hade en tens apparat under graviditeten och jag tyckte jätte mkt om den :) hoppas den hjälper dig!



2010-02-10, 18:38:38 URL: http://kicki.webblogg.se/

Emma

Skönt TENS hjälper! :)



Vi firar inte den 14 hehe, Ebba ska sova hos sin mormor ifrån lördag till söndag så vi tänkte fira med bara vara vi på lördagen, äta gott och käka godis och titta på film och melodifestivalen typ :) Sedan på söndag ska vi på bio med Jimmys kompis.



2010-02-10, 18:41:01 URL: http://luhanka.se

Emma

Det gick bra, hoppas jag haha :) De hör av sig nästa vecka.Så eviga väntan är inte över. Men nu kommer ångesten över att jag sökt ett sånt ansvars jobb, mamam sa att man brukar gå igenom den fasen haha :D



2010-02-10, 20:28:41 URL: http://luhanka.se



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?