Duktiga Alvin och duktiga mamman

2010-10-13, 11:31:14 / Kategori: Alvin 0-6 mån
Sprutorna gick bra, han skrek en kort stund och sen var det bra. Jag tittade bort när hon stack honom, men kände mej ändå rätt duktig som var där själv. Var ju inte så jobbigt som jag trodde. Min stora kille väger nu 7010 g och är 61,5 cm lång. Lite tjockis med andra ord.

Pratade också med BVC tanten om Mejas mollusker som hon nu har massor av. Fick en läkartid om två veckor eftersom hon är så besvärad av dom som sitter i ljumskarna och underlivet. Troligtvis kan dom inte gör något åt det, men hon tyckte ändå att vi skulle träffa läkaren.

Anmälde mej även till föräldragrupp för omföderskor som börjar i november. Kan vara skoj att träffa andra med mer än ett barn tänkte jag.

En pojkmammas vardag ♥

Va roligt med en föräldragrupp! Det är så trist med denna by för här händer ingenting för oss mammor och pappor som är hemma. Så jag och en kompis ska nog dra igång något själv...får se hur det blir med det :)

Skönt att det gick bra för Alvin med sprutan. Fick han båda?



Svar: Bilden är från i sommar. Nu byltar vi på oss massor för det är härligt kyligt i luften nu :)



KRAM!



2010-10-13, 11:54:40 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Amanda

Vad skönt att ha sprutorna avklarade, iaf för denna gången. Det är aldrig kul att tvingas hålla fast sitt barn och se dom ledsna.



Jobbigt med molusker. Jag har inte haft det själv men mina småsyskon hade och dom kan vara riktigt besvärliga och sprider ju sig som sjutton!

Hoppas dom försvinner snart igen!

Kram



2010-10-13, 12:07:01 URL: http://creyla.blogg.se/

Amanda

Neej, dom smittar ju nåt kopiöst dom där moluskerna. :/

Mina syskon hade dom nog i något år, kanske två, men sen en dag var dom bara helt borta så dom försvinner ju verkligen lika plötsligt som dom kommer. Tyvärr finns det ju oftast inte så mycket att göra åt dom heller.

Hoppas lillebror slipper få dom iaf. Det räcker ju fullkomligt med att Meja tvingas stå ut med dom.



2010-10-13, 12:21:44 URL: http://creyla.blogg.se/

jessica

Åh va bra, hihi. tog bort den bilden. de tänkt ejga inte på. tack =) gjorde ett nytt inlägg istället :D kram



2010-10-13, 12:39:15 URL: http://www.jessicalindell.blogspot.com

Nina/Liiiiten

Jo jag tänkte, du skrev i listan där att du ser fram emot ert bröllop =P Två av mina bekanta gifte sig förra månaden och så ska min barndomskompis gifta sig nästa sommar. Själv är jag en sån tråååkig människa som inte hajar grejen med bröllop. tusen tack för nappen, den kom med posten idag! =)



Och angående mina nätter.. Alltså.. Nu har Lukas börjat totalvägra flaskan! Så när han vaknar på nätterna och är hungrig så är det rätt kört. När vi blivit friska båda två så ska jag börja "flaskträna" honom igen med 50/50 ersättning och bröstmjölk så att sambon kan börja ta han vissa nätter.



2010-10-13, 17:49:12 URL: http://haekkinen.blogg.se/

Kicki

Ne han störs inte av att dom är borta som tur är :) Han pratar på och äter allt som vanligt :)



2010-10-13, 18:07:39 URL: http://kicki.webblogg.se/

Nina

tänkte ha dem till bebis.. vet inte hur många ja fick. ska kika på d..



2010-10-13, 20:17:34 URL: http://deliciously.se



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?