En sån där bra dag

2011-06-27, 08:31:12 / Kategori: Allmänt
Så var det sommarlov då. Sven jobbar idag, och på söndag, men resten av veckan är han mestadels ledig. Underbart. Det finns dock en i familjen som inte uppskattar sommarlov. Meja är jättebesviken över att hon inte får gå till skolan på länge. Rikitgt arg var hon imorse.

Funderade på att ta med mej båda barnen till stranden, men bestämde att det tar vi imorgon när Sven är hemma. Istället hade vi mysigt här hemma med bad i lilla plaskpoolen. Äntligen sommarväder igen. Idag har varit en sån där bra dag som man önskar att alla dagar var. Barnen har haft kul tillsammans, nästan inte bråkat med varandra, och en massa mys. Dagen avslutades med riktigt pusskalas. Bra start på veckan helt enkelt.

♥ ♥

Alfva

Stackars henne som inte får gå till förskolan.. :D Hon är för liten för att uppskatta sin mamma helt enkelt! ;)

Verkar ju som att det ska bli galet fint väder hela veckan, det får man ju passa på att njuta av!



2011-06-27, 19:07:02 URL: http://alfvan.wordpress.com

Sara - Mamma till Max 2,5 år

Låter verkligen som en bra dag! Idag önskade jag att jag hade semester eftersom det är så fint väder. Max var dessutom ledsen i förmiddags och ville inte åka iväg. Han har grät när jag lämnade honom. Det gjorde han förra veckan också. Blir skönt me ledigt snart =)



2011-06-27, 21:56:38 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Anna

Vad underbart med en sådan dag :) Hoppas det fixar sig med båten!



Gabriel blir tre månader i morgon. Har tänkt att jag skulle sätta honom i stol tidigare eftersom han varit så otroligt stadig redan från dag 1 men det kändes så fel att sätta en bebis som inte ens är tre månader i stol, haha. Försöker kanske förneka att han blir äldre lille bebisen :)



kramar



2011-06-27, 23:08:35 URL: http://ambi.blogg.se/

Sandra

Hoppas ni får en lika bra dag idag med =)

Kram!



2011-06-28, 08:02:20



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?