Värmen

2011-06-09, 13:31:04 / Kategori: Alvin 6-12 mån
Alvin klarar verkligen inte värmen något vidare. Han är jättegnällig och ledsen. Idag har vi badat en massa i lilla poolen, och då har han i alla fall tyckt att det var okej. Han har dessutom värmeutslag över hela kroppen nästan. Finns ju inte så mycket att göra mer än att försöka vara där det är som svalast. Tycker otroligt synd om honom.

Sen vi hämtade Meja så har det varit lite svalare känns det som. Ungarna har badat för fullt, och nu leker dom med bilar i uterummet. Mamman dricker te och bloggar. Undrar hur länge lugnet varar?


Cissi

Tycker ju själv att ddet är tufft i värmen, tänk då de små stackarna...



Vi använder en lite minifläkt till Emma, typ 10:- från claes olsson med mjuka skumgummi/plastblad. Funkar utmärkt att svalka med redan förra sommaren. Eftersom bladen är mjuka gör de sig inte illa ens om de tuggar på fläkte när den är igång... ;)



2011-06-09, 20:15:25 URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/

Liw

Åh, känner igen det där, Mait klarade värmen bra förra sommaren det gällde bara att få i henne vätska ( vattenmelon och gurka var hennes melodi då med), nu med Alma tycker jag det är så mycket svårare, hon har ju ingen egen temperatur reglering...



kram



2011-06-09, 20:25:59 URL: http://liwetochvardagen.se

Viola, 22årig tvåbarnsmamma

Värmen är ju inte enbart positiv minst sagt... Särskilt inte när man har småbarn. Tycker dessutom det är svårt att hålla dem i skuggan jämt när man samtidigt har äldre barn som springer omkring att passa på..



2011-06-11, 00:36:49 URL: http://mummyfied.blogg.se/

Anna

Gabriel är också sur och grinig i värmen. Ham tycker inte alls om det här vädret. Jag gillar inte heller värmen men Alexander verkar tycka att det är ok. Vi har iaf AC på inne och sitter mest där. Hoppas på lite svalare väder snart!



kramar



2011-06-12, 09:14:18 URL: http://ambi.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?