Mot nya utmaningar

2012-03-12, 07:13:00 / Kategori: Allmänt
Nu är vi äntligen inne i veckan när jag ska byta jobb. Fast om jag ska vara ärlig så känns det inte alls som äntligen just nu utan snarare stressigt och nervöst.

Blir antagligen en ganska jobbig vecka. Nu jobbar jag mån-ons på gamla jobbet. Tors och fre på nya jobbet. Dessutom så är det kvällsmöten på nya jobbet både tisdag och onsdag. Ett personalmöte och ett arbetslagsmöte. Egentligen bra för jag hinner få lite mer inblick i arbetet innan jag börjar, men två kvällar i rad är alltid jobbigt. Lite snurrigt lär det bli, men det ordnar sig nog. Anledningen till att jag byter mitt i veckan är helt enkelt att min nuvarande chef inte vill släppa mej en sekund innan uppsägningstiden är slut.

Så på onsdag är det hejdå till alla underbara ungar på jobbet. Blir jobbigt kan jag lova.


Cissi

Lycka till! det kommer säkert att gå toppen!2012-03-12, 17:56:30 URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/

✫Familjen Bus✫

Trist med sträng chef, men det kanske man kan förstå om det handlar om personalbrist mm.Hoppas du får det bättre på ditt nya arbete.Sv: Jaaa, lite mer kanske kommer in ekonomiskt. Sen tycker jag nätterna fungerar ganska bra då jag slipper allt runt omkring. ;)

kram kram2012-03-12, 19:12:54 URL: http://familjen-bus.com

emelie-mamma till elliott och leila

härligt att dagen snart är här nu =) spännande med nytt jobb ju- synd bara att det ska bli lite rörigt för dig samma vecka du börjar på nya!jaa, gud så härligt o bara kunna ta jackan på dom. läste nånstans att det varit hela 17 grader nånstans i småland idag, inte illa!

verkar som det ska bli varmt o skönt i morgon med, sen blir det lite kallare här oxå!Hoppas ni haft en fin dag!

kramis2012-03-12, 19:44:45 URL: http://emlisch.blogg.se/

Emma

Det är ett barnprogram. Det går på Disney Junior. Ebba bara älskar den kanalen nu sedan vi skaffade parabol. Och så blir de ju mkt tv för henne nu när jag inte är sådär påhittig och pigg när hon kommer hem ifrån förskolan :)Låter som en mkt spännande vecka. Roligt börja på nytt jobb! :D2012-03-12, 19:54:23 URL: http://emmakjellstrand.blogg.se/

Helen

Å så skönt att denna veckan äntligen kommit. Det kommer gå jättebra :). Lycka till. Kramar2012-03-12, 20:36:31 URL: http://tiemsa.blogg.se/KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?