Blöjfri?

2012-09-02, 15:09:00 / Kategori:
Hur går det då med Alvins blöjavvänjning? Hemma har han aldrig blöja på dagtid, och har ju inte haft det på länge nu. Vi åker till affären, är ute och leker eller träffar kompisar utan problem. Vi följer med honom på toaletten med jämna mellanrum och det funkar fint. Visst det händer olyckor ibland, men så är det ju.
 
På förskolan är han också helt utan blöja. Här händer det dock fler olyckor. Förra veckan hände det bara två olyckor på hela veckan, medan den här veckan har det varit typ en om dagen. Jag har känslan av att dom fortfarande tycker att det är för mycket och lite jobbigt, men dom säger inget om det. Vi får väl se hur det fortsätter.
 

Sara - Mamma till Max & bebis i magen

Fast en olycka om dagen är väl inte så farligt på förskolan? det har vi nån som gör där jag jobbar också och det får man ju ta. Sen så är det ju skillnad på att vara hemma än på förskolan. vi har några barn i 2-årsåldern som är blöjfria men som det inte alls fungerar med hos oss. De säger inte till när det händer olyckor och småskvätter hela tiden. ingen kontroll över det alls.

Här hemma har vi ju fått Max blöjfri.. äntligen vilket vi är väldigt glada över!!

Va fin tröja Alvin har. KappAhl va? =) Kram

Svar: Näe jag tycker inte att en olycka är mycket alls, så är det ju att jobba med barn i den här åldern anser jag. Vi är inte helt eniga helt enkelt...
Emma -mamma till Meja och Alvin2012-09-02, 15:27:49 URL: http://sarasrum.blogg.se

En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Vad duktig han är! Här hemma är tore utan böja ofta hemma. Men inte jämt. Och aldrig när vi far bort. Det är så att denna kille har bestämt sig för att vägra potta och toalett, han ska ut och kissa. Får se hur det blir till vintern ;)
Kram2012-09-02, 19:22:21 URL: http://www.elinteg.se

Helen

Vad duktig han är då lillprinsen :D

Kramar2012-09-02, 21:56:16 URL: http://tiemsa.blogg.se

Alfva

Äsch, han är ju skitduktig. Som jag sagt förut - olyckor är ju lite deras jobb och vad tusan? Det vore väl skillnad om han uppenbarligen inte klarade av att hålla sig, men det lär han ju göra (och gör).2012-09-03, 20:59:55 URL: http://alfva.seKOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?