äntligen

2009-04-28, 08:29:53 / Kategori: Allmänt
nu har den andra tanden kommit upp med, och ordningen är återställd här hemma. lillskruttan är glad och nöjd som vanligt. hon har precis ätit frukost, över 1,5 portioner gröt. lilla skruttan. nu ligger hon på golvet och öva på sin kravel teknik. lika bra som härom dagen går det dock inte. tror hon måste smälta kunskapen lite först.

solen har tydligen försvunnit idag :( ser inte alls skönt ut, så det blir nog bara en kortare promenad idag. efter lunch ska vi hämta killarna på bromma, dom har varit på cypern med sin mormor. sen ska vi åka och titta på vagnar :) ja alltså först ska vi ju åka hem med killarna, så dom får berätta om sin resa och så. sen iväg en snabbis, för sven hinner inte nån annan dag i veckan.

oj måste hjälpa dottern, hon har fastnat i ett hörn, knasfian.

Emma

i ett hörn? Haha söt unge :)



2009-04-28, 08:44:13 URL: http://halmstadbebis.blogg.se/

CiliaH

Vad skönt att båda bissingarna kommit upp nu så hon är en go och glad liten skrutt igen! Är så imponerad av att hon försöker ta sig fram!

Ha en bra dag och hoppas ni hittar en fin vagn!



KRAM



2009-04-28, 08:47:44 URL: http://ciliah.blogg.se/

Sara

visst är grötportionerna små? Max äter alltid 1,5. Men då är han i för sig 7 månader och gröten är ju från 4 månader men vet inte om det har någon betydelse. De borde ju äta mer ju äldre de blir =)



2009-04-28, 09:11:20 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Helen

Så skönt att båda tänderna kommit fram, men vad tidig hon är både i utvecklingen och med tänder :).

Lycka till med vagnköpet.



2009-04-28, 09:22:36 URL: http://tiemsa.blogg.se/

Anna

Vad skönt att andra tanden kommit den med :) Inte kul när de är ledsna!



Alexander är inte lika bra på att kravla idag han heller. Det gäller att få tekniken att sitta. Häromdagen lämnade jag honom för några sekunder i babygymmet. När jag kom tillbaka blev jag alldeles förskräckt då babygymmet var tomt, haha. Han hade vänt sig ett halvt varv och kravlat iväg en bra bit på mattan. Lillbusen! Fatta vad man kommer få ha koll på dem när de kryper ordentligt ;)



2009-04-28, 09:30:48 URL: http://ambi.blogg.se/

Madde

Tack vad snäll du är. Man blir ju galen på folks tjat och åsikter om amning så ja. Från att alla tjatade när man var gravid om att han aldrig kom, tills att nu, när han är här tjata om allt dom tycker man ska och inte ska göra. Har dom liksom inget vettigare för sig kan man undra :P



Ååh, taack! Då behöver jag kanske inte oroa mig längre, man blir ju nervös för minsta lilla liksom :P



Är allt bra med er :) ? Kram



2009-04-28, 09:57:06 URL: http://normalsaltad.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?