god morgon

2009-04-16, 07:25:21 / Kategori: Allmänt
idag står det träning på programmet :) förra veckan blev det ju ingen eftersom foglossningen var så jobbig då. nu känns det mycket bättre så då ska det tränas. träning gör ju bara den tillfälligt värre så det kan ju inte vara nån större fara? jag tänker att det borde vara bra om musklerna i området stärks. kul ska det bli i alla fall. så får man ju prata lite med dom andra mammorna med och det är alltid trevligt :)

sven är hemma idag så efter lunch ska jag smita iväg till nacka och försöka köpa en kjol. den här gången måste jag lyckas. det är gansa varmt i prag så det vore ju kul att slippa gå i byxor och svettas. 

ikväll ska vi fir svens födelsedag lite. han fyller egentligen år på tisdag, men killana åker till cypern med sin mormor och stannar i tio dagar så det blir så långt efter om vi ska vänta. det blir lasange och kladdkaka har killarna bestämt. han vet inte om det så det blir en överraskning. måste bara lura ut honom ur huset så vi kan laga middag i lugn och ro :)

Veronica

Det där med foglossning är verkligen jobbigt! Jag har samma problem som du, men jag tror inte jag har riktigt lika illa som du. Jag har i och för sig inte vågat mig på nån ordentlig träning än eftersom jag har ont bara jag vart ute på en lite längre promenad... Men jag kan absolut tänka mig att det blir bättre om musklerna stärks!



2009-04-16, 07:57:35 URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

CiliaH

Jag gick på gravidyoga och då fick jag speciella övningar för att stärka upp musklerna runt bäckenet plus att jag fick inte göra alla övningar som de andra gjorde. Det hjälpte helt klart, jag slapp kryckorna på slutet. Så träning hjälper helt klart, men det gäller att det är rätt sort annars kan det bli värre igen och det är ju inget kul!



KRAM



2009-04-16, 08:21:09 URL: http://ciliah.blogg.se/

Veronica

Det är definitivt bättre nu, precis innan förlossningen kunde jag i princip inte gå alls =/ Men jag känner jättemycket i lederna fortfarande...



Jag har hört om folk som fortfarande har fruktansvärd foglossning 6 år efter förlossningen! Hoppas att man slipper det iallafall ;)



2009-04-16, 08:34:39 URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Anna

Jobbigt med foglossningen. Hoppas du slipper snart. Håller med dig om att det borde vara bra att stärka runt.



Kul med överraskningsfirande :) Hoppas det blir lyckat!



2009-04-16, 09:43:07 URL: http://ambi.blogg.se/

carola

åh så duktiga alla är och träna:)

Hoppas det blir bättre med din foglossning, låter inget vidare..



har tävling på min blogg nu, du kan vinna superfin mössa

kram



2009-04-16, 11:06:22 URL: http://mammacarola.blogg.se/

Madde

Ja haha det var typ ett under :P MEn sen mådde man ju som man förtjänade under vägen dit, där, hem och väl hemma hehe :P Sitter och småluskar vad det här är för slem som kommer nu alltså för det kommer liksom lite hela tiden, inte så det rinner men vad ska man säga.. det blir fuktigt så fort man torkat sig :S Fattar inget, men aa det blir nog bra :P



Vad hittar du och din sötgumma på idag då :)?



2009-04-16, 12:12:06 URL: http://normalsaltad.blogg.se/

Emma

hehe :P Har inte ni sol? men du ska ju åka till prag så de är ditt straff nu inför detta med molnen :P



2009-04-16, 13:31:15 URL: http://halmstadbebis.blogg.se/

Nina

hoppas det går bra. vart hittade du den där träningen någonstans? är det sats? skulle behöva röra mig jag med, få lite hjälp på traven. jag har ju oxå problem med den där jäkla foglossningen än! jag förstår inte. men ja antar att så länge man ammar å så oxå så tar det väl längre tid innan det försvinner?



hoppas du hittar din kjol :D annar så kanske du hittar en i prag. din lyllo! inte mindes ja att det var den här helgen. kändes som om när vi pratade om den sist så var det ett tag kvar. så fort det gått.



ja hade en massa planer men luften gick ur mig idag så ja stannade hemma å sov. var så skönt. skulle kunna gå å lägga mig igen. :P



hoppas du hittade kjolen nu å att det gick bra på gympan :D



2009-04-16, 14:18:55 URL: http://modesida.blogg.se/

Nina

ah, bra att veta. ja hitta inge på friskis nämligen. vi somna ju här med. theo sitter här å slår i bordet - hans nya grej hah



trsist att du inte hitta nån kjol =/ du får leta i prag..



nu ska här ätas =)



2009-04-16, 14:43:55 URL: http://modesida.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?