mys

2009-04-08, 16:35:05 / Kategori: Meja 0-6 mån


det verkar inte vara nån fara med skrutt. lite hängig är hon men det har inte blivit värre, snarare så att hon är mindre snorig än tidigare. skönt.

igår kväll hade vi så här mysigt :) först badade vi och vad är mysigare än att bli insvept i en stor handduk? efter det fick hon prova tröjan som hennes gammelmormor skickade till oss. superfin tröja som hon har stickat själv. och meja, ja, hon verkade ju nöjd. i pappas famn med en fin tröja, vilken lycka ;)

skrutt har dessutom vänt sig fyra gånger från mage till rygg idag :) innan har det ju hänt enstaka gånger att hon har vänt sig åt båda hållen, men nu verkar det ju ha släppt. duktiga tjejen. dessutom så om man lägger henne på mage så kan hon snurra så att hon ligger med näsan åt nått helt annat håll helt plötsligt. mycket är det som händer just nu!

Emma

Åh vad gullig Meja är!!! :) Man blir så glad av att titta på bilder av henne.



Ja.. Fullmåne sägs vara något som sätter igång det. Dom sa på förlossningen när vi var där på rundtur att deras skrock var att vattnet gick på många av kvinnorna när det var fullmåne. Det har iaf satt igång nu.. Så det är bara att vänta o se hur lång tid det ska ta...

Kramar



2009-04-08, 17:14:22 URL: http://guppyfisken.bloggagratis.se

Katja

Wn sån underbar bild på dem två =)



2009-04-08, 18:23:19 URL: http://lillagrodden.wordpress.com

emelie o elliott

hon e så söt, o va duktig hon är. elliott har lärt sig att vända sig från rygg till mage idag, det var jättekul o se. han har gjorde hur många gånger som helst nu när han väl kommit på hur man ska göra =) vad mysigt o umgås med familjen, låter som att han har många syskon? kramis



2009-04-08, 20:20:11 URL: http://emlisch.blogg.se/

Ciliah

Hon är ju för söt lilla snäckan!

Känner igen det där med snorande och hängighet fram och tillbaka Matilda höll på för ett par veckor sedan. Men nu verkar det helt bra igen!

Trist att ni inte får babymassage. Det är verkligen mysigt.



Kram



2009-04-08, 21:26:17 URL: http://ciliah.blogg.se/

Anna

Sötnos hon är :) Alexander har också kommit på vändningen från rygg till mage ordentligt nu. Han tycker det är så kul att han kan göra ngt själv så han vänder sig om och om och om igen. Natten till idag höll han på och försökte vända sig när jag lade ner honom i vår säng innan han fick mat, haha. Alexander snurrar också runt massa. Man kan ju hitta honom någon helt annanstans om man lagt honom på golvet och gått iväg en stund.



2009-04-08, 22:32:41 URL: http://ambi.blogg.se/

Jonetta - Mamma till Emilia & Emma

åh va söt hon är!



glad påsk på er!



2009-04-09, 09:38:43 URL: http://mammajonetta.blogspot,com

Nina

å så glad hon är :D söt !



ja skulle uppdatera bloggen å märkte att jag var inne på fel blogg. så ja kopierade bara över bilderna å då blev dem skyddade.. typiskt.. men ja löste det. är jätte nöjd med klänningen..



skoj när man matchar ihop lite. det skulle vara något. jag ska leta efter en klänning som går till knäna eller något sånt. kan ju hoppas att ja gått ner några GRAM till nästa månad. Ingen idé att köpa just nu.. Hoppas de fått in en massa snyggt tills dess. de borde ju öka utbudet med tanke på att studenter å sånt närmar sig.. kan ju hoppas iaf..



hoppas ni får en mysig påsk..



2009-04-09, 21:26:09 URL: http://modesida.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?