ny vecka

2009-04-27, 09:51:19 / Kategori: Allmänt

tand nr två har inte spruckit igenom än men den ligger där och lurar. kliar verkar det göra, men förrutom det så tar hon det med ro. tack och lov. natten innebar nån mer vakning än de senaste nätterna, men det är väl inte så konstigt om det kliar som besatt i munnen. själv har jag sovit uruselt eftersom jag har ont i magen, eller egentligen inte i magen utan på höger sida. har haft det till och från i en vecka, och jag trodde det skulle försvinna, men det verkar ju inte så. *suck*

vår vecka innehåller lagom mycket tycker jag :) träningen ikväll blir ju bara av om magen känns bättre. härlig vecka med röd dag på fredag. långhelg :)

måndag; promenad med malin & sussie, träna - aerobics
tisdag; hämta killarna på bromma
onsdag; fika med gravida malin
torsdag; träna - power baby, gäster på kvällen
fredag: oscar har boxuppvisning


Nina

men vet du vad som händer. theo fick sprickning i tandköttet :D tand på g. hahha! va lite roligt eftersom ja skrev dig imorse =) han har i överkäken..



hopppas magen känns bättre idag. krams



2009-04-27, 15:28:58 URL: http://modesida.blogg.se/

Nina

vet hur du känner. ja har haft så mkt å göra plus att ja inte heller mått bra. mannen fick vara hemma idag från jobbet å ta hand om oss båda. har oxå fel på magen. vet inte vad det är. ja tränar inte, men en promenad om dan tar ja iaf. även om det inte gör så jätte mkt så känns det ändå skönt att komma ut å få lite luft. så ja förstår om det känns surt med att skippa sin träning =/ när man inte vill heller.. ja vill ju ut när det är varmt oxå. man måste ju passa på.. hörde att det ska bli regn på ons..



han tar det sådär. går upp å ner. vänder snabbt med humöret. lite kinkigare än vanligt som om han har ont. så vi får väl se om det blir värre. i så fall blir det alvedon.. hur har det gått för meja?



2009-04-27, 16:37:45 URL: http://modesida.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?