tidig morgon

2009-04-19, 07:00:11 / Kategori: Allmänt
vad gör man när man inte kan sova mer? jo bloggar, vad annars finns det att göra om man inte är hemma och klockan är tidigt? meja har sovit bra i natt, antar att alla intryck fick henne väldigt trött. hon somnade för natten 19.15 och vaknade vid 06.00. två gånger har hon varit vaken och ätit på den tiden. det är ju betydligt bättre än dom senaste veckornas eviga vaknanaden. nu håller hon på att somna igen, lilla tröttnosen :)

jag ligger och drömmer om god hotellfrukost, vilket jag hoppas att dom har här. har ätit lite chips i väntan på det ;) får väl se när familjen vaknar igen.

idag har vi tänkt besöka den judiska kyrkogården och museét där. efter det tänkte vi promenera upp till katedralen som ligger på en höjd. förhoppningsvis blir vädret lite bättre idag så att man kan beundra utsikten ordentligt. så skönt det är att vara på semester, ingen disk, ingen tvätt, inte behöva städa :)

höll på att glömma :( det ena hjulet på vår vagn har gått sönder, man blir ju galen!! det knäpper liksom inte fast utan sitter löst *suck* man kan dock kanske använda vagnen, så länge man kör rakt fram är det inga problem, men när man svänger så blir det struligt. vi får väl se hur det går idag. var den tvungen att gå sönder precis nu???

hoppas ni får en bra dag allihopa!

Emma

Våra hjul på vagnen är också paj, helt skeva.



Jag hann knappt tänka på det. jag var så snurrig och försöka hålla reda på vad jag skulle jobba med :P Hehe. Sedan så mmsade Jimmy lite bilder också så =) Men så pappig hon blir fort. De här får jag ta igen nästa vecka känner jag hehe =)



Hoppas ni får sol idag =)



2009-04-19, 07:56:44 URL: http://halmstadbebis.blogg.se/

CiliaH

Typiskt med vagnen! Här har vi precis käkat havregröt till frukost, gott för all del, men det börjar rinna i mungiporna när man tänker på en riktig hotellfrukost. Hoppas du hittar en massa smarrigt att mumsa på.



KRAM



2009-04-19, 08:13:16 URL: http://ciliah.blogg.se/

miraz

Gick vagnen sönder under flygresan? Ett par vänner fich en helt ny vagn i resättning utav flygbolaget när deras gick sänder pga ovarsam hantering - trots att deras vagn var begagnad och skruttig och kanske ändå skulle ha pajat vilken sekund som helst.



Vad jag är imponerad över att ni reser med lilla Meja - känns som jag ligger efter så mycket i tryggheten i mammarollen...jag är fortfarande nervös när jag ska åka buss med Maksim - suck!



Kan inte du bo lite närmare Uppsala och lära mig vara mer avspänd? ;)



Ha det bra i Prag - en underbar stad, var där sommaren 94 - shit, evigheter sen!! Kram.



2009-04-19, 08:22:21

emma - mamma till meja

miraz - jag tror den gick sönder under flygresan, ska anmäla det när vi kommer tillbaka till arlanda. den var ju hel innan i alla fall...



jag var också i prag 94 senast :) // kram



2009-04-19, 09:20:18 URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Nina

gud så trist att hjulet har gått sönder =/ vad är det för nån vagn? jätte trist iaf. dålig tajming kan man ju säga..



hoppas ni fick bättre väder å att frukosten smakade toppen nu :D



stor kram



2009-04-19, 09:35:24 URL: http://modesida.blogg.se/

Anna

Usch vad tråkigt att vagnen gick sönder när ni är där. Man är ju lite beroende av den. Hoppas det går bra ändå.



Den där hotellfrukosten lät frestande. Det bästa med att bo på hotell brukar vara frukosten tycker jag :)



Hoppas ni får sol och varmt.



2009-04-19, 09:42:07 URL: http://ambi.blogg.se/

Tess trött tokig morsa

hoppas ni får en fin söndag



kram



2009-04-19, 11:10:43 URL: http://misstessan82.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?