valborg

2009-04-30, 08:23:21 / Kategori: Allmänt

lilla skrutt var vaken typ fyra gånger i natt. som vanligt inte för att äta. relativt lätt somnade hon dock om, men man själv somnar inte lika fort igen. glad och pigg verkar hon vara idag trots allt. ligger här brevid mej och övar på att komma upp i krypställning :)

ute skiner solen, mycket bra eftersom vi ska ha gäster ikväll. kanske kan man sitta i uterummet, det är så mysigt :) grilla ska vi, hel fläskfile blir det. ugnsrostade grönsaker till det *mums* innan dess så tror jag nog vi ska försöka oss på att träna idag. ska ta det lugnt som bara den. det är ju både för träningen, och för att träffa lite andra mammor som man vill dit.

i eftermiddag blir det rytmik eller promenad. vi får väl se vad skrutt är på för humör :) oj, dags för skrutt att äta gröt, vi hörs senare. ha en toppendag allihopa!


Emma

Hur matar ni Meja nu.? Eller ja inte hur du matar henne hehe men med mat, har ni börjat med fisk och kött pureer än? Vi tänkte väl börja med fisk och kött kanske runt när hon är 4 ½ eller när började ni?



Hoppas ni har fint väder :) Mys med grillning :)



2009-04-30, 09:03:15 URL: http://halmstadbebis.blogg.se/

Emma

Haha ja precis, förstår inte vrf hon skriker ibland?



Okej :) Som Ebba då äter allt hon får i munnen haha. Helt otroligt. Men man ska vara glad de äter ordentligt, blir ju mkt roligare ge mat då också om de inte är krångel med att de vägrar äta.



Ha de fint. Hoppas det går bra med fogarna på träningen :)



2009-04-30, 09:13:55 URL: http://halmstadbebis.blogg.se/

Sara

Hoppas ni också får en underbar dag!



2009-04-30, 09:25:52 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Nina

12 snåret`? eller senare? då hinner ja bra ut med hunden å så. å theo hinner ta sin middagsnap där med :D funkar det?



2009-04-30, 11:23:44 URL: http://modesida.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?