vår :)

2009-04-24, 18:29:49 / Kategori: Allmänt
vilken underbar vårdag det har varit :) jag och meja har varit ute en massa. legat på altanen, vi har lekt en massa, hon har ihärdigt övat på att kravla framåt. sen medan hon sov så satt jag i solen och läste en bok. så skönt! två och en halv timme sov hon efter lunch, så det måste vara uttröttande att försöka krypa. lite lyxigt att hon sov så länge, men man saknar ju henne efter en stund. knasig man är :)

ikväll blir det bakpotatis. jag vet, jag får inte äta det, men ibland måste man fuska lite. det är ju såå gott! funderar på att baka en kladdkaka till efterrätt men vi får se. jag borde låta bli. nästa vecka måste jag köra igång med träningen på allvar igen. om foglossningen inte klarar passen så får jag väl gå dit och cykla eller gymma helt enkelt. nu orkar jag inte se ut som en heffaklump mer!

hoppas ni får en mysig fredag kväll allihopa :)

Josefine

svar:haha ja finns flera man känner igen sig på som höggravid :)

Åh tack :D Man blir så glad av komplimanger. Nej det blir en stor överraskning när bebis kommer. Nyfiken som tusan hehe.



2009-04-24, 18:50:23 URL: http://shaddili.blogg.se/

CiliaH

jag är så imponerad av lilla Meja som redan är på väg framåt och samtidigt jäkligt tacksam över att Matilda ligger där man lägger henne så jag inte behöver börja jaga henne redan :)



Nu ska vi mysa loss här hemma.



Kram



2009-04-24, 20:15:21 URL: http://ciliah.blogg.se/

Veronica

min foglossning har kommit tillbaka som fääänkol idag eftersom jag gått massa! har du fått nåt bra tips vad man ska göra? =/



2009-04-24, 22:52:56 URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Madde

Det gick bra tack och lov :) Så nu är vi utskrivna :)



2009-04-25, 00:19:36 URL: http://normalsaltad.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?