Dagen i Sandhamn

2009-08-03, 11:30:14 / Kategori: Allmänt


Åkte iväg efter frukost igår. Ganska fint väder men inte standväder direkt. Satt ute på färjan och det var till och med lite kallt. När vi kom fram gick vi en promenad i den lilla byn innan vi satte oss för att äta lunch på en uteservering. Jag åt en otroligt god fisk/skaldjursgryta med aioli :) *smaskens*  Efter det gick vi över ön för att komma till stranden, lagom mycket folk var där så man slapp trängas. Skönt.

Meja var superintresserad av barnen som var en liten bit bort från oss. Kröp dit och tittade, ville låna spaden och bara få vara med. Blev ledsen när dom sprang ner till vattnet för att bygga, blev glad igen när dom kom tillbaka. Lilla knas. Dom brydde sig ju inte om henne "stora killar" som dom var. Säkert 4-5 år gamla. Ganska kallt i vattnet var det, men det verkar ju aldrig hindra våran unge från att bada direkt. Hon plaskade glatt på :)

När vi skulle hem så hade jag givetvis kollat fel på tidtabellen så vi missade båten. Haha. Ingen större fara skedd dock, vi gick och satte oss på en uteservering. En kall cider intogs i solen. Underbart, och bra avslutning på Svens semester.

<3

Ingela

Det ser mysigt ut!! :)



Det är bra med oss! Synd bara att sommmaren går så fort och snart börjar skolorna igen. Men vi har en tjej här som längtar efter skolan. :) Kul när det är på det viset. :)



Kram kram



2009-08-03, 11:42:25 URL: http://mammabloggen.com

Veronica - mamma till Denver

åh, mysbilder!=)



ja, mer sommar borde vi få tycker jag iallafall...=)



ja, jag funderade på att göra saft av vinbären, men det blev ju bara tre dl... har bara en pytteliten vinbärsbuske, så det blir inte så mycket ;) får väl kanske göra blandsaft med dem :D



2009-08-03, 15:25:08 URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Sandra

Låter som om ni hade en toppendag :)



2009-08-04, 10:08:45



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?