Gnälliga dagen

2009-08-10, 20:41:49 / Kategori: Allmänt


Efter BVC var allt bara fel. Inget var kul och det gnälldes hela tiden. Jag trodde att lite sömn och lite lunch skulle råda bot på det, men oj vad fel jag hade :( Inget har passat skrutt idag, det enda som var lite kul var att gå fram och tillbaka på garageuppfarten. Om och om igen, tror vi hann med sex varv ( den är ganska lång) innan hon blev trött i benen. Hon gick dock utan byxor, så ett litet fall orsakade hennes första skrubbsår på knät :) Hon tittade mest förvånat när det kom lite, lite blod, och sen iväg igen.

Det blev inte heller bättre när pappa kom hem, tvärtom ännu mer gnälligt. Nu har hon till slut somnat 20.30 (!) och jag hoppas verkligen att hon sover gott för efter den här dagen behöver i alla fall jag sömn. Nu ska det mysas med lite te och om en  timme är det Beck på tv :) Förhoppningsvis vaknar vi alla glada och pigga till en ny dag sen!

Maria

Jo, jag undrar hur ni la upp det här med nätterna, så att ni fick Meja att sova bättre (om det nu hållit i sig:). Ville hon inte längre ha mat på natten eller vande ni av henne med nattmål? Kanske har du skrivit om detta redan...

Är själv mycket sugen på en hel natts sömn, men tycker det är så svårt att veta hur mycket man kan "styra" själv. Dessutom känns det nödvändigt att ha en plan, för när jag vaknar mitt i natten av min dotter är jag så trött, allt för trött för att tänka.



2009-08-10, 21:03:12 URL: http://www.filosofmaria.blogspot.com

Katja

Jag har inte testat att bära i en sele, har bara haft sjalen så jag kan inte jämföra. Visst blir det jobbigare att gå med extra vikt men jag kände ingenting i ryggen trots att jag bar henne i flera timmar i sträck. Är väldigt nöjd med sjalen trots att den blir lite väl varm.



Söt hon är när hon gåromkring med gåvagnen :)hon ser så stor ut =)



2009-08-10, 22:49:20 URL: http://www.lillagrodden.wordpress.com

Veronica - mamma till Denver

inte kul med gnälldagar, håller tummarna för att ni får en lugn natt och en glad skrutt imorgon=)



2009-08-10, 22:53:27 URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Kicki

Det är verkligen inge kul när de är gnälliga hela dagen. Kanske fler tänder på gång?



Nu har tand nr 2 där uppe börjat synas men de har inte spruckit än. men han har varit glad idag så den gör väl inte ont än iaf :)



2009-08-10, 23:30:14 URL: http://kicki.webblogg.se/

Dorothea - Tvillingmamma och Gravid

Men sötgrisen.

Hon är ju så himla duktig =)



2009-08-11, 20:02:49 URL: http://theans.blogg.se/

madde

hon är ju bara för söt!!! det är så kul att följa hennes utveckling när hon är så tidig också som hon är, känns som om hon är så mycket äldre än sina 8 månader, herregud isak är bara 1 ½ månad yngre känns som mycket mer.



2009-08-11, 22:54:57 URL: http://maddemamma.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?