Sol och bad

2009-08-06, 16:47:01 / Kategori: Allmänt
Blev lite orolig för att solen försvann en stund på förmiddagen, men sen kom den tillbaka igen med besked :) Tre av kusinerna kom hit för att leka med Oliver så vi gick allihopa ner till Svens föräldrar. Där nere var redan Svens bror med ytterligare två kusiner. Fullt hus blev det kan man säga. Mejas yngsta kusin Emma var där och dom tycker ju att det är så kul att träffas. Satt bredvid varandra i vattenbrynet och plaskade. Emma delade snällt med sig av leksakerna till Meja.



Att Meja är ett litet badmonster har vi ju vetat länge. På sista tiden har hon börjat med en ny grej när vi är på stranden. Hon kryper ut i vattnet, men hon stannar inte där hon bottnar utan fortsätter ut munnen stänger hon och andas med näsan. Sen håller hon andan och plasksimmar när det blir för djupt. Givetvis håller hon sig inte flytande, men inte en enda kallsup får hon. Väldigt bra, men det gör ju också att man verkligen måste se upp när man badar med henne. På standen förra veckan var det en kvinna som frågade om vi gått på babysim med henne eftersom hon kunde så mycket :)

Till hösten blir det nog dock inget babysim, det kostar ju galet mycket och det känns som om man borde använda pengarna till något annat. Sen så ska Oliver gå på simskola och då tänte vi att man kan bada med Meja medan han simmar. Hur har ni andra gjort med babysimmet? En eller flera terminer?


Sötaste Emma har lånat Mejas hatt med och har på den vänstra bilden bådas hattar :)

Caroline

Vi gick i våras men kommer nog inte gå i höst igen, kändes inte värt pengarna!



2009-08-06, 18:44:43 URL: http://nindo.blogg.se/

Emma

Skönt den kom tillbaka :D



Nej våra nappar luktar mest Ebba saliv :P Men våra är inte svåra få ur vatten bara trycka trycka så sipprar det ut vid skaftet. Ni får nog köpa ny, en bättre omgång :P Äckligt de luktar mögel :/



2009-08-06, 19:00:16 URL: http://www.gaffelroad.wordpress.com

Amanda

Vilka underbara strandbilder. ^^

Här har varit jättefint sommarväder här med men Ludwig får ju tyvärr inte åka och bada på stranden pga infektionsrisk. Ett dopp i poolen här hemma har det blivit iaf. :o)

Kram



2009-08-06, 21:26:08 URL: http://creyla.blogg.se/

Emma

Vi kommer fortsätta med babysimmet i fortsättningen. Känns så bra att ge henne vattenvana och så småningom lära sig simma.



2009-08-06, 21:26:39 URL: http://livetmedlija.blogg.se/

Mad

Vilka fina bilder. Ser ut som ni haft en supermysig dag!



2009-08-06, 21:37:48 URL: http://mamamad.se

Föräldrabloggar

Grattis, du är en av 100 bloggar som tagit sig in på vår Topp 100-lista denna vecka, grattis!



Toni

Föräldrabloggar.se



2009-08-07, 03:41:53 URL: http://foraldrabloggar.se

Anna

Vilka fina bilder :)

Vi kommer inte gå på sim i höst. För dyrt och vi gick på det första bara för att veta hur vi ska bete oss i vattnet med bebis, haha. SKönt att ha instruktör i början. Nu kan vi bada själv med honom.



2009-08-07, 06:02:17 URL: http://ambi.blogg.se/

Mamman till lilla farbror Melker.

Haha men vad mysigt! Litet vattendjur det där :). Hon är så söööt :)!



Jaa det var jätteskönt att det gick bra :) Han är helt lyrisk, nu kan han ju böja benen och röra sig på ett helt annat sätt, så han verkar vara mycket gladare bebis nu :)!



2009-08-07, 07:18:27 URL: http://normalsaltad.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?