ZzzZzz

2009-08-29, 10:04:22 / Kategori: Allmänt

Gårdagen var lite märklig. Meja sov en enda gång under dagen. Det var mellan 10-11.20, och sen var hon vaken till 19 när det var läggdags. Hur orkar hon?

Natten var bara kaos. Skrutt har varit vaken minst en gång i timmen, dock bara korta stunder, men ändå. Vid fyra fick hon komma in till oss och kl sex fick en trött mamma gå upp och leka med lillskruttan. Pigg och glad som vanligt. Vi har ju haft Oscars madrass inne hos Meja nu när dom har varit hos sin mamma, för jag tycker att den extrasängen som vi har är så obekväm att sova på. Måste iväg en snabbis och införskaffa en ny madrass så vi kan fortsätta sova inne hos Meja varannan natt. De funkar inte att vakna båda två varje natt när det är så här.

Efter lunch ska vi ner till Svens föräldrar. Hans pappa har fyllt 75 och det ska firas i eftermiddag. Massa kusiner att busa med, så Meja lär vara nöjd. Fint väder är det ute också så det blir nog en härlig eftermiddag.


Sara

Ååå att de jobbiga nätterna aldrig ger sig!



läste i senaste numret av "Föräldrar & barn" om sömn hos bebisar/barn och de skrev att de som har problem att komma till ro är antingen kolikbarn eller aktiva barn. Antar att hon tillhör det sistnämnda för aktiv verkar hon ju va =)



2009-08-29, 10:38:37 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Amanda

Usch vilken jobbig natt! Hoppas ni kan få ordning på nattstöket snart!

Kram



2009-08-29, 11:59:03 URL: http://creyla.blogg.se/

sofia - mamma till maksim

Men hur orkar hon vara så pigg och glad? :) Lite sömn borde ju sätta sina spår även hos henne? Men det är väl bättre att hon är glad än gnällig - men det bästa vore ju om ni alla fick sova ordentligt.



Kram!



2009-08-29, 16:00:33

Dorothea - Tvillingmamma & Gravid

Åh stackare.

Du måste ju vara helt slut. Lider med dig lite - och hoppas alltid att eran kommande natt ska bli bättre.



Styrkekram.



2009-08-29, 17:57:31 URL: http://theans.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?