Kallt

2009-12-29, 08:38:23 / Kategori: Allmänt

Vaknade och det är så kallt inomhus. Tittade på termometern och det är -11 ute. Ska tydligen vara så kallt nu ett tag. Blir att ta på sig en massa kläder när vi går ut idag. Man vill ju så gärna vara ute när det är snö.

Mejan som har strulat en massa med sömnen på sistone sov ända till 07.40 imorse. Superskönt, bara en gång var hon vaken inatt, och då bara kort. Hoppas hon är på väg att hitta tillbaka till sin vanliga sovrutin igen. Behövs för oss alla. Vore ju väldigt kul om man slapp gå till jobbet som en zombie nästa torsdag. Fy vilken ångest jag har för att börja jobba nu. Känner mej helt opeppad, men jag hoppas det vänder så fort jag kommit igång på jobbet. Tänk att bara träffa sin lilla skrutt en kortis på kvällen och på helgerna. Blää.

Idag har jag inte riktigt bestämt vad vi ska göra. Skulle behöva köpa ett par nya byxor till mej själv inför jobbstarten, men det kanske är bättre att vänta tills på måndag så man slipper slåss med folk som handlar på rean? Hmm. Eller det kanske är lika illa nästa vecka med?

Hoppas ni får en fin tisdag allihopa!


Emma

Här började det snöa idag, det bara öser ner massa snö, det hade precis regnat bort allt så kommer det igen då blir man trött för man antar det kommer försvinna lika fort igen. Men fint så länge de varar :) Jaa nya byxor ;) Usch vi var inne i stan igår och vi bor ju ändå i "lilla" Halmstad folk är ju galna.



2009-12-29, 08:59:17 URL: http://gaffelroad.wordpress.com

sara

hoppas ni får en mysig dag! :)



2009-12-29, 09:03:16 URL: http://smuls.blogg.se/

Victoria



2009-12-29, 09:45:08 URL: http://nineintheafternoon.blogg.se/

Emelie, Elliotts mamma

hoppas han kommer känna likadant för sina möbler =)vi var iväg en sväng igår o de ångrade jag bittert när vi väl var där- för de va så mkt folk överallt. Man gjorde det man skulle o inte vart de att kolla på kläder till sig själv eftersom de va som de va! önskar en trevlig dag! kramis



2009-12-29, 12:16:31 URL: http://emlisch.blogg.se/

Anna

Det kommer säkert kännas bättre när du börjar jobba :) Det är rätt skönt att komma bort lite men förstår din känsla. Tycker inte det är så kul att bara mysa på kväll och helger men då gör man det bästa utav den tiden :)

Hoppas ni får en trevlig dag!



2009-12-29, 12:28:57 URL: http://ambi.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?