härlig trädgårdsdag

2009-07-12, 09:35:57 / Kategori: Allmänt

Vädret igår var ju perfekt för att fixa i trädgården. Lite sol och lagom varmt, dock blåste det rätt mycket. Buskarna är borta, och rabatten tillkrattad. Dock inga blommor i den än. Vi plockade också bort en ful stengång som gick till "finingången". Eftersom den nästan aldrig används och det växer en massa ogräs mellan plattorna så tyckte vi det var bättre att så gräs där istället. Kommer att bli superfint när allt är klart :)

Stackars Meja som fortfarande har den sista tanden liggande precis under tandköttet var på förhållandevis gott humör hela dagen. Vi gungade, busade och grävde i sandlådan. Hon har faktiskt kommit på hur man gör för att få upp sand på spaden :) Sen kravlade hon runt på gräsmattan och försökte hitta saker att ställa sig upp mot. Hon kan ju sätta sig från liggande men det är ingen favorit sysselsättning. Istället så drar hon sig upp till stående från liggande på mage. Förstår ni hur jobbigt det måste vara, knasunge säger jag bara :)

Idag ska vi åka på bakluckeloppis på Siggesta och gå en promenad efter det. Vädret ser ut att bli okej. Tänkte spana efter lite klossar till Meja, dom Oliver har är så himla stora. Hon tycker nämligen att det är toppen att riva, slå dom mot varandra och tugga på dom. Med lite tur kan man hitta några billiga klossar kanske. Efter det så blir det trädgårdsfixande igen. Det finns ju alltid nya projekt när man bor i villa...

Hoppas ni får en skön söndag!

Kicki

ja verkligen :) oj va duktig Meja är! hoppas ni får en bra dag!



2009-07-12, 10:28:56 URL: http://kicki.webblogg.se/

Sara

Härligt att vara ute! man saknar sånt där "trädgårdsfix" när man bor i lägenhet



2009-07-12, 10:52:35 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Amanda

Loppis låter skoj! Hoppas ni får en fin dag!



2009-07-12, 14:28:56 URL: http://creyla.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?