Jaha...

2009-07-19, 09:11:59 / Kategori: Allmänt
Tror ni att skrutt sov bra i natt igen? Icke då :( Förra natten var nog för bra för att vara sann, för i natt var det som vanligt. Vaknar hela tiden, och i natt fick hon dessutom mat två gånger. Det gick inte att söva henne annars :( Så nu är man lika trött som vanligt igen tyvärr. Meja är dock solstråle som vanligt, vilket ju är tur :) Nu ligger hon sällan och väntar i spjälsängen längre när hon vaknar utan hon ställer sig upp direkt och pratar. Dadadadapapapapap :)

Igår upptäckte vi att hon tycker att det är superkul om man härmar henne. Skrattde riktigt högljutt när vi satt vid matbordet och jag härmade henne när hon slog handflatorna i bordet. Om och om igen :)

Idag blir det städning av vårt stökiga hus :) Inget man vill göra när det är fint väder så idag när det är mulet så passar det ju perfekt. Sen ska jag packa inför skåneresan imorgon. Vi åker på morgonen efter att ha lämnat killarna hos sin mamma. I kväll ska vi på middag till Svens ena bror. Mycket trevligt ska det bli, var ett tag sen nu. Dom har ju den kusinen som är närmast Meja i ålder, lilla Emma som precis har fyllt 1 år.

...nä, dags att sätta igång dagen, vi hörs senare...

sofia - mamma till maksim

Nä, vad jobbigt att det blev en jobbig natt igen...men kanske är hon ändå påväg åt rätt håll? Hoppas detta var ett bakslag...



Maksim gillar också när vi härmar honom, både vad gäller ljud och rörelser :)



2009-07-19, 10:19:35

Nina

johans morbrors frus barn. haha. står mer om det på andra bloggen.. stör mig bara, å så måste man sitta där å vara så trevlig. urk..



jobbigt att du inte får nån sömn =/ stackare.. jobbigt att hitta orken hela tiden..



ska klä på mej här. johan sover å theo somnade just. så ja ska ta hunden på en liten promenad medans det inte regnar..



måste städa å tvätta jag med här. trist, men som du sa. man får ju passa på då vädret är dåligt..



krams



2009-07-19, 10:55:12 URL: http://modesida.blogg.se/

Emma ~ Crazyangel [mammatill Milton]

Milton har ju oxå vart riktigt stökig på nätterna.. men hur sover honpå dagarna? Fick höra att sover dom bra på dagen, sover dm bra på natten. Å tycker detstämmer bra. Vissa dagar när milton sovit 3-4 timmar så sover han bättpå natten än om han ovit 1-2 timmar på dagen.



2009-07-19, 11:37:32 URL: http://crazyangel.blogg.se/

CiliaH

Då får man hälsa er välkomna till Skåne imorgon då :)

Jag är sååå glad att Matilda sover ordentligt på nätterna, för de gånger hon inte gör det är man ju helt slut och då ha det så alltid måste vara pestigt. Även om det går över någon gång... hjälper ju inte när man är mitt i det!



Kram på er



2009-07-19, 19:23:40 URL: http://ugglehuset.wordpress.com

Anna

Alexander tjuter av skratt när man härmas, haha. Så mysigt!



2009-07-22, 11:30:23 URL: http://ambi.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?