Mejas nya kläder

2009-07-27, 19:12:58 / Kategori: Shopping
1 2 3

4 5

klickbara bilder

1.Galonbyxor, sydväst och gummistövlar som jag har haft i perfekt storlek till hösten
2. Överdragsbyxor från Stadium och blus från HM fått av mormor
3. Klänning+tröja i halvårspresent från Madde, stickad tröja från gammelmormor
4. Byxor och tröja från Kappahl 5. Set från Kappahl

Faktiskt så har skruttan det mesta hon behöver inför hösten. Saknas några byxor, strumpor och kanske nån mer tröja :) Går ju snart över till strl 80 stora tjejen så det känns skönt att det finns färdigt så man slipper stresshoppa.

Funderar på det här med overall, vilken storlek ska man satsa på? Tänkte försöka köpa en POP begagnad så det är lika bra att börja leta i god tid. Strl 86 eller 92??

Amanda

Jag kan inte ge några som helst tips eller råd vad gäller storlekar. Ludwig han följer inga tillväxtkurvor alls. Han har sin egen. Jag har köpt storlek 86 åt honom men vet inte om det till och med blir för stort. :oP



2009-07-27, 19:57:40 URL: http://creyla.blogg.se/

emelie o elliott

gud va skönt de låter o ha lite färdigshoppat i nästa storlek! Vi har bara köpt lite grann i den storleken än så länge..kanske dags o köpa lite till..för elliott växer så de knakar me ju! O så mkt sött de finns o köpa till flickor då, jättefina kläder =)



2009-07-27, 20:06:40 URL: http://emlisch.blogg.se/

Nina

ååå va mycket fint :D



vi åker till kreta nästa tisdag kväll :D sååå härligt!



det är bra här. bara såå trött just nu. är hemma hos mamma. ska åka hem strax.. ja har sovit 3-4 timmar i natt för theo är sjuk å har haft hög feber till å från.. så det va mycket med å kolla temp, natta honom. mata honom å ge honom alvedon..



hur är det själv? är ni hemma nu? krams



2009-07-27, 20:37:34 URL: http://modesida.blogg.se/

Nina

nu hitta ja din kommentar här. har inte ens kollat igenom dem på bloggen. varit inne en snabbis.. va å luncha med pappa på lör. å sen åkte vi hem till mamma. igår va det kalas hela dan. å idag va det stan för hela slanten å nu är vi som sagt var hos mamma som ja skrev i förra kommentaren.. imorrn ska ja hem till en vän på lunch..



förstår att det varit skönt med vuxentid. man behöver sånt oxå. å serverad mat - så lyxigt det låter ;) skönt att hon sovit ok de senaste nätterna. hon kanske är trött själv efter all aktivitet.. :D



va ska du hitta på i veckan. krams!



2009-07-27, 20:46:02 URL: http://modesida.blogg.se/

Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.

hallå.

hihi jamen hon var ju en stor tjej, nu när vi får nästa bebis kanske vi inte heller får så mycket användning för de små kläderna =)

oah 6 jolie hade ju 56 tills dem var 3 månader, haha. det tror jag inte mini i magen kommer ha ;)



vad mycket snyggt du hittat/fått då, perfekt med kläderna från dig som liten också =)

kram på er



2009-07-27, 22:51:20 URL: http://theans.blogg.se/

Nina

hoppas det går bra nu! det kan ju inte vara det lättaste, men då kanske hon äter mer om dagarna så klarar hon sig sen om nätterna. de ställer in sig på att inte käka på nätterna tillslut.. som sagt, ja hoppas det går bra!



theo har inte ätit mat på nätterna sen, ja, kanske från fyra månader. han har ätit så bra på dagarna. så han ville bara inte ha helt plötsligt. va bara tacka å ta emot, däremot nu, dagen igår så fick han mat på natten. för han åt så dåligt på dan. undrar hur många ggr han kommer att vakna i natt pga det. han har knappt ätit någe idag, men iaf druckigt mkt vatten.. alltid någe,..



ehm vi kommer att åka till chania kusten. va hette stället. daratso? kan det stämma. ska kolla upp så kan ja skicka dig länken imorrn. sitter inte vid min dator. tog en billig resa. ja alltså billig i relation till va fasen allt kostar just nu.



2009-07-27, 23:20:03 URL: http://modesida.blogg.se/

Amanda

Det är verkligen inte ofta man kan unna sig en kväll för sig själv. Det var riktigt skönt faktiskt. ^^



2009-07-28, 07:56:37 URL: http://creyla.blogg.se/

Nina

0739301457 =) trist däremot med din mobil..



2009-08-03, 22:14:54 URL: http://modesida.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?