Sista dagen i Skåne

2009-07-26, 09:34:04 / Kategori: Allmänt
Veckan har bara rusat förbi som vanligt. Imorgon förmiddag är det dags att bege sig hemåt igen. Blir ju skönt det också i och för sig. En vecka kvar tills Sven börjar jobba och det är vardag igen liksom. Vad hände med sommaren egentligen? Kvällen igår var super. VI åkte in och var i Malmö lite efter fyra, satte oss på lilla torg och njöt av öl/cider, underbart :) Gick jättebra att koppla av från tankarna på Meja denna gången, i onsdags var det ju jättejobbigt. Efter ett tag kom Madde, sen hennes sambo och till slut även Somar. Mycket skitsnack som vanligt :) Madde hade superfin bebismage, bara sju veckor kvar tills han ska komma!

Vid halv nio hade vi bord på Elysseé för att äta fondue. Det är ju så gott :) Killarna hade vid de här laget hunit med en hel del öl, och diskuterade samma saker om och om igen. Haha. Jag och Madde hade väldigt kul åt dom :) När kvällen var slut fick vi skjuts hem, väldigt skönt att slippa åka buss.

Sista dagen ska ägnas åt att åka hem till Madde och Peters hus och se hur det ser ut där. Dom har bott där ett tag men vi har inte lyckats ta oss dit. Självklart ska Meja med idag, nu räcker det med vuxentid för den här gången :) Man saknar ju sin lilla älskling även om det är skönt att bara vara vuxna ibland med.

LindA

ja gud man behöver lite vuxentid ibland bara inte för länge hehe. vad roligt att ni varit här nere i våra trakter. vi bor i Lund... låter som ni haft en härlig semester här nere.

kraam



2009-07-26, 12:24:34 URL: http://familyspace.blogg.se/

Maggan

Hej Emma!

Längesen!

Har flyttat och grejat och inte bloggat på hur länge som helst. Hittade din blogg nu och har mycket att läsa igen märker jag!

Meja e ju stor nu =)

Molly växer så det knakar hon också!

Har bytt blogg till: http://margu.blogg.se



Bröllop?

hmm.. får läsa mer helt enkelt!





2009-07-26, 18:16:41 URL: http://margu.blogg.se/

Sandra

Härlig bild på busungen!



2009-07-26, 20:55:41



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?