Trevlig kväll :)

2009-07-19, 22:11:47 / Kategori: Allmänt
Efter en tråkig dag med packning och städning så åkte vi iväg för att äta middag med Svens bror Arne med familj. På vägen dit tittade vi in hos den yngsta av bröderna för att titta på deras nya hus som dom precis har köpt. Massor att göra, men kommer att bli toppen när dom är klara.

Meja och lilla Emma blev glada över att se varandra :) Emma klappade och kramades med Meja, gav henne kottar och leksaker. Dom kommer att ha så kul med varandra när dom blir lite större, ja redan nästa sommar kommer dom ju kännas som ganska jämngamla. Toppen att ha en så jämnårig kusin. Middagen var supergod som vanligt, och sällskapet trevligt :) Otroligt skönt att få mat serverad och inte behöva laga själv. Speciellt när man är så här trött. Sven var dock lite klumpig så det blev ett litet missförstånd, men jag tror det löste sig.

Satt och tittade i Arne och Kajsas bröllopsalbum. ÅH, vad jag längtar till vårat :) Vi har preliminärbokat en lokal nu i alla fall, så det är ju alltid nått :) Så mycket att tänka på...

Imorgon startar resan runt 9.00 tiden hoppas vi, så bilen är packad nu. Bara att gå upp, äta frukost och sen åka.

<3

Sandra

Hoppas ni får en bra resa!



Kram



2009-07-20, 11:07:55



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?