Badgalning :)

2009-07-21, 21:39:32 / Kategori: Allmänt
Lång dag :) Efter en välbehövlig sovmorgon då mamma och pappa passade Meja fick vi god frukost. Så skönt att inte behöva göra något själv :) Mja sov förmiddagsvila och sen åkte vi iväg till min mormor. Hon bor bara fem minuter från bästa sandstranden i Mälarhusen på Österlen. Världsgod lunch fick vi, kokt lax, kräftstjärtar, sallad och sås *mums* Till efterrätt nyplockade hallon med grädde :) Meja fick en superfin tröja som mormor hade stickat till henne. Perfekt till hösten. Tyvärr får ni inga bilder idag eftersom jaghar Svens dator, fixar det imorgon, hoppas ni överlever ;)

Efter maten gick vi ner till stranden, det blåste som tusan, men Sven skulle givetvis bada ändå. Meja såg vattnet och blev helt överförtjust :) Bara av med kläderna och bada för henne också. När hon skulle gå upp blev hon sur och var bara uppe precis så länge som hon var tvungen för att bli varm, sen var det bad igen :) Helst ligga på mage och plaska själv. Knasfian.

Nu på kvällen efter middagen så gick jag och Sven en promenad ner i naturreservatet som ligger jättenära. Supermysigt, bara fågelkvitter och bäcken som porlade.

<3

jessica

mysigt ni verkar haft det :) härligt, hoppas allt är bra med er.. kram



2009-07-21, 22:54:18 URL: http://www.jessicalindell.blogspot.com

Nina

tack gumman! det är bättre nu ikväll. har käkat kladdkaka ;) hah!



låter som om du haft det kanon å mysigt med en promenad med älskade mannen din :D



massa kramar!



2009-07-21, 23:18:50 URL: http://modesida.blogg.se/

CiliaH

Åh vad ni verkar ha det superhärligt. Synd att ni inte hinner inom Hbg, men till nästa gång kan vi ju planera lite bättre :)Hade verkligen varit superkul att träffa er!



Kram



2009-07-22, 09:01:36 URL: http://ugglehuset.wordpress.com

Anna

Det är så skönt att vara hos föräldrar och bli bortskämd :) Mysigt ni verkar ha det. Hon gillar verkligen att bada, haha.



2009-07-22, 11:34:17 URL: http://ambi.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?