toppendag...eller...nja...

2009-06-20, 15:44:50 / Kategori: Allmänt
underbar sommardag det är idag :) solen skiner och det är lagom varmt. jag och meja har badat i hennes lilla pool. hon hade superkul :) skrattade och svätte glatt omkring sig. åt mysig lunch ute i solen, och fått lite färg på armarna och näsan :)

ja, en toppendag om man bortser från det faktum att jag inte kan gå, stå, ligga eller sitta utan att det gör ont  :'( vi gick ju fram och tillbaka till ängen igår, vilket sammanlagt tar 45 min. straffet är tydligen det här. jag tycker att foglossningen har blivit värre dom senaste veckorna, kan det vara så? sven har lovat att han ska ringa sin naprapat på måndag och fråga henne om hon har några bra övningar, eller vet nån bra sjukgymnast som jag kan gå till för att stärka upp musklerna runt bäckenet.

läste idag att man inte bör bli gravid inom 6 mån från det att foglossningen har försvunnit helt. detta för att inte riskera att det blir väldigt långdraget/bestående efter nästa graviditet. om den aldrig försvinner då??

Emma

Tack tack :)



Jo den var helt okej :) Eran verkar varit bra den med :)



2009-06-20, 18:20:45 URL: http://halmstadbebis.blogg.se/

Nina

usch att det ska vara så jobbigt =( ja har ju inte alls som du har. inte i närheten! stackars dig! skönt ändå att du fick en paus från gästerna. blev oscar glad över cykeln? =)



lät ju inge vidare det där med å vänta.. prata med sjukgymnasten. de vet kanske exakt om allt.. hoppas du får tag i nån som kan hjälpa dig!!!



stor kram!



2009-06-20, 21:51:40 URL: http://modesida.blogg.se/

Nina

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooops



oliver!!!!!!!!!!! inte oscar.. ;)



2009-06-20, 21:54:02 URL: http://modesida.blogg.se/

sofia - Maksims mamma

Stackare! Tjaaa...om det aldrig försvinner (det hoppas vi ju verkligen att det gör...men om inte så...) får du bli gravid i alla fall och hoppas på det bästa, antar jag... Hur jobbigt som helst, usch att det ska behöva vara så.



Har en vän med svår whiplashskada. Hon har det knepigt att klara vardagen utan barn. Hon har funderat framåt och bakåt över detta med att bli gravid, och verkligen tvekat. Men nu jobbar hon och hennes sambo på att bli med barn. Hon kommer få det sjukt jobbigt - men familj och vänner står beredda att hjälpa till så fort det behövs.



Men jag hoppas hoppas hoppas att foglossningen ger med sig - NU! Kram!



2009-06-20, 22:08:30

Veronica - mamma till Denver

låter som en mysig dag, här har det regnat i omgångar hela dagen och jag och sambon har varit riktigt osams (men sen möblerade vi om lite och blev sams igen, haha)...



Inte kul med foglossningen... Jag hoppas verkligen att den försvinner snart! jag vet ju själv hur jävligt det är (rent ut sagt)... kramar



2009-06-20, 23:11:03 URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

CiliaH

Kan tipsa om yoga för att stärka musklerna kring bäckenet. Jag gick på gravidyoga och utan det hade jag definitivt använt kryckor de sista månaderna av graviditeten. Hoppas du får rätt på det, är inget kul alls med foglossningen.



Kram



2009-06-20, 23:34:37 URL: http://ciliah.blogg.se/

Lina

ja jag hoppas det jag med. Nu har förvärkarna dragit igång igen, ska ut på en promenad nu och hoppas att det håller i sig så jag kan åka in till förlossningen under natten/morgonen, vill ha min Bebis nuuu! :)



2009-06-21, 00:43:55 URL: http://fearsofjune.blogspot.com/

Madde

Oja :) Tack så mycket!

Dom här gipsen som han har nu kommer han att ha till den 30e Juni, då tar dom bort dom, kollar reslutatet efter operationen och sen gipsar dom om igen. Vi kommer gipsa om en gång i veckan i cirka 1 månad till, sen när den tiden gått så kommer han få skenor som han ska ha på sig dygnet runt fram tills han börjar gå. MEn skenorna är så bra utformade så han kommer kunna sparka och röra sig helt fritt och normalt som andra bebisar bara det att foten är fixerad i ett rakt läge. Gissa om jag längtar :D



Har ni haft en bra midsommarhelg?

Stor kram från oss :)



2009-06-21, 09:07:50 URL: http://normalsaltad.blogg.se/

Madde

vänta.. har jag missat nåt :)? Är du gravid?



2009-06-21, 09:42:03 URL: http://normalsaltad.blogg.se/

Emma

Nej.. Ingen ursäkt alls. Sånt får en att undra vad man egentligen gör där. Snart flyttar vi och då byter jag kanske BVC...

Kram



2009-06-21, 11:37:57 URL: http://leonsmamma.bloggagratis.se



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?