jag kan läsa själv!

2009-03-22, 15:29:12 / Kategori: Allmänt


igår tittade ju solen faktiskt fram korta stunder under vår promenad. vi hade tänkt gå riktigt långt men skrutt vaknade efter bara en halvtimme så vi ville inte utmana ödet utan vände hemåt strax där efter. det är så bra nu när vi har sittdelen på vagnen istället :) nu satt hon där och tittade i sin bok lilla ankan och var nöjd nästan hela vägen hem. jäteskönt för både henne och för oss.

idag är det tråkigt väder igen. innan snöade det! pyttelite i och för sig men ändå, usch säger jag bara! träningsvärk har jag efter all ved vi staplade igår. mycket bra, då gjorde det lite nytta trots att det var så tråkigt :)

emelie o elliott

här har de snöat en hel del..men de ligger inte kvar iaf =) men vart tog våren ivägen? vad duktig hon är som kan sitta o kika sådär i boken..elliott har inte fattat vad man ska göra med böckerna..han kan knappt inte ens greppa leksakerna han har :( hon är så gullig er lilla tös, elliott blir så glad av o se kort på henne ;) hoppas helgen varit bra! kramis



2009-03-22, 19:42:47 URL: http://emlisch.blogg.se/

Sara

va fint hon läser =)



Vårt babyskydd är upp till 10 kilo så tills dess kan man ju ha det men nu började det bli alldeles för tungt att bära Max i det eftersom han nästan väger 9 kilo.



2009-03-22, 22:02:01 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Nina

åå så sdör hon är :D hihi.. riktigt fina bilder..



ja vet inte om ja ska ta babysim. vi pratade om det å skulle boka. men funtar på å åka till någe varmare bad istället. för då slipper man tänka på tider å båda kan bada. plus att det kostar mindre.. men vi får se. vi velar fram å tillbaka här nu..



hoppas det blir bra på söder nu :D



2009-03-22, 22:11:20 URL: http://modesida.blogg.se/

Nina

ja köpte den där. men det finns tex på ciytgross med. men det va samma pris!



2009-03-23, 15:39:34 URL: http://modesida.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?