mammaträff

2009-03-02, 16:49:48 / Kategori:
vi kom iväg till träffen, lite sena men ändå. precis när vi skulle gå kräktes lilla skrutt över alla sina kläder så det var bara att börja om igen. hon var på jättegott humör nästan hela tiden, och somande till och med i vagninsatsen inne hos sussie:) första gången hon somnar borta utan att jag har hela vagnen inne så jag kan gunga henne. duktiga tjejen!

 

meja supernöjd med att få leka med ett nytt babygym :)     sötaste ronja som vi var hemma hos :)

det är så skönt att träffa dom andra mammorna och höra hur det går för deras bebisar. det är också kul att se hur mycket bebisarna förändras på så kort tid. första gången var ju alla så så små, och nu är ju dom äldsta snart fem månader.

Emma

Hahaha ja typ :P Eller jaa hon trodde väl jag skulle på efterkontrollen innan. Men vi har inte känt att vi vågar chansa heller. Surt sitta där på onsdag så bara jaha här har det blivit inflamerat. Usch. Fick du ingen sån tillsägelse? :P



2009-03-02, 17:09:33 URL: http://halmstadbebis.blogg.se/

Emma

Hehe okej. Vi kanske såg ut som göra massa skumma saker kanske så de ville inte chansa:P haha aja. Har vi klarat oss nu så klarar vi väl oss två dagar till. Haha :P



Hoppas allt är bra med er :)



2009-03-02, 19:10:32 URL: http://halmstadbebis.blogg.se/

Anna

Är alltid kul att träffa andra mammor och bebisar. Finns alltid mkt att prata om och som du skriver är det kul att se hur bebisarna ändras. Är ju så uppenbart hur mkt som sker på så kort tid när man inte träffas varje dag dessutom.



2009-03-02, 21:32:50 URL: http://ambi.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?