Går massor

2009-11-01, 08:10:13 / Kategori: Meja 6-12 mån



Gårdagen blev precis så lugn och skön som man kunde hoppas på. Meja gick massor här hemma och hon var så nöjd. Härligt att se. Det var ju två månader sen hon gick sina första steg så det är kul att det nu äntligen verkar ha lossnat helt för henne. Pratar hela tiden gör hon också, synd bara att man inte vet vad hon pratar om ;) Vi var ute en lång stund på eftermiddagen och hon älskar det :) Grävde i sandlådan, åkte rutschkana och busade omkring. Lite frustrerad över att det är svårt att gå i utekläder bara, men det lär hon sig väl snart.

Idag är det underbart väder ute, kallt och stålande sol. Kan man bli annat än glad då? Skrutt har dessutom sovit hela natten :) Blir väl frukost snart och sen ut och busa. I eftermiddag ska vi hem till Svens syster på födelsedagsfika, trevligt ska det bli. Sen är helgen slut helt plötsligt, som vanligt...


Emma

Helt otroligt egentligen att hon går, måste kännas som hon är stor,jätte stor tjej! :) Snart är hon ett år också, hyjeda mig! :)



2009-11-01, 09:29:54 URL: http://gaffelroad.wordpress.com

Amanda

Vad härligt att hon är så nöjd. :)

Roligt också när dom börjar gå obehindrat. Ludwig har ju också gått länge, länge. Tog sina första steg själv innan han hade fyllt ett år. Han är snart 2 men går fortfarande inte obehindrat. Det beror på ett fel med balanssinnet i innerörat. Han känner inte att han har balansen. Fast nu är han så stadig så han skulle kunna gå längre än ett par steg åt gången. Det är jag säker på. När som helst lossnar det väl helt här hemma med. :)



Hoppas ni får en fin söndag.

Kram



2009-11-01, 09:37:18 URL: http://creyla.blogg.se/

Mamma Russin

hej hopp..

visst är det roligt när de börjar gå mer och mer..:) hoppas ni får en mysig söndag.. kramar



2009-11-01, 12:34:53 URL: http://enburkrussin.se

Malin

Tack :p jo man blir galen på det alltså! Suck..



2009-11-01, 12:43:44 URL: http://www.mandarinklyfta.se

Nina

va skönt att det lossnat! härligt! såg att du hade skrivit på msn. som vanligt så va ja själv hemma och theo fick för sig att det iiiiinte gick å släppa mej. fick alltså inte ens gå på toa. han somnade sen då pappa kom hem. men d e inte skoj då det är sådär.. så ja stängde bara av datorn utan å kolla..



det är ok här annars. lite depp. men ja va ska ja göra? finns ju inget ja kan göra åt saken.. hoppa du mår kanon bra nu! kram vännen!



2009-11-01, 14:28:58 URL: http://modesida.blogg.se/

Mad

Oj va duktig hon är! Tänk va stor skillnad det är i utvecklingen hos barn och så underbart det är! =)



2009-11-02, 15:20:28 URL: http://mamamad.se



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?