Kvällen igår

2009-11-08, 10:11:10 / Kategori: Allmänt

Vi hade sagt kl 17.00 till gästerna eftersom det är så mycket ganska små barn i släkten. 18.30 kom sista familjen, så kan det gå om man inte har koll på vilken tid som gäller. Ingen större fara skedd, dom barn som var här fick mat tidigare så alla var glada och nöjda, men ändå. Lite bättre tidspassning kunde man ju önska va?

Alla ungarna var jättefint utklädda. Ganska läskiga för att vara så små :) En del av dom vuxna hade också klätt ut sig, men tyvärr inte alla. Meja tyckte det var lite, lite läskigt en kort stund, men det gick snabbt över och hon hade toppenkul. Jag var inte utklädd eftersom Meja tyckte att det var SÅ läskigt när vi testade olika utstyrslar för någon vecka sen. Full fart var det på dom totalt nio barnen hela kvällen. Massa spökerier och bus.

Vi bjöd på fondue med rostade grönsaker och massa olika såser. Barnene fick grillspett. Så gott :) Varje år gör vi så att dom som kommer får ta med sig olika saker till middagen (bröd, sallad, kött, dricka) så blir det lagom arbetsfördelning. Inte lika stressigt för oss, det är ju ändå rätt mycket som ska fixas innan. Till efterrätt blev det kladdkaka med glass som vanligt :)

Tyvärr blir det inga bilder från kvällen eftersom kameran verkar ha bestämt sig för att ge upp *suck* Alla bilder utom en enda blev i alla fall suddiga, blir galen! Man måste ju ha en kamera...

Hoppas ni får en fin söndag allihopa!




Sara

Roligt att ni hade en bra kväll =)



2009-11-08, 10:48:20 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Mad

Har du inga bilder;)



2009-11-08, 11:07:43 URL: http://mamamad.se



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?