Otrevligaste läkaren nånsin

2009-09-01, 17:51:05 / Kategori: Allmänt

Jag är SUR och ledsen nu. Läkaren var den otrevligaste jag har träffat någonsin :( Tjugo minuter sen och då jättestressad. Det är inte mitt fel att hon var sen och det ska inte gå ut över mej. I alla fall så sa hon direkt att foglossning har man bara så länge man har graviditetshormon kvar i kroppen, alltså tills ett kort tag efter förlossning. Mina besvär är absolut inte foglossning, det bara känns så (???)

Hon tittade, kände och böjde benen åt alla möjliga håll. Jag har inte ont i fogarna var återigen hennes slutsats. Okej, jag kanske kan köpa det, men vad är det som gör ont då? Kanske musklerna säger hon. Muskler i svanskotan???? Eh... Om problemen fortsätter kanske jag kan uppsöka en sjukgymnast, klart dom fortsätter, dom har ju varit ihållande i 9 mån nu. Varför kunde inte BM säga till mej när jag var på efterkontroll i januari att jag skulle uppsöka sjukgymnast? Fattar verkligen inte?

Det positiva är att om det inte är några problem med fogarna så finns det inga hinder för framtida syskon. Dock har jag ju fortfarande ont så det måste lösas.

Gaaahh!


Veronica - mamma till Denver

men vilken dålig läkare! ungefär som den min syster träffade som sa att man inte kan vara allergisk mot mjölkprotein och gjorde ett konstaterande att hon iallafall inte var laktosintolerant (!?) (till saken hör att både hon och jag definitivt är allergiska mot mjölkprotein, fått från pappa och farmor...) Nej, gå till en annan läkare tycker jag...



2009-09-01, 18:46:46 URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Amanda

Men... :o/ Precis som du säger så är det ju inte ditt fel att tiden gått över och att det varit en stressig dag. Det ska absolut ite gå ut över dig. och du måste ju fortfarande få hjälp med det du sökte för. Så himla dåligt att bara bli hemskickad med ett "sök igen om det inte går över" och så himla typiskt tycker jag! Om det inte gå röver inom snar framtid tycker jag du ska stå på dig och söka igen. Du kan ju inte ha det så där.

Kram



2009-09-01, 19:02:10 URL: http://creyla.blogg.se/

Sara

å fy va irriterande!! avskyr när man inte blir tagen på allvar.



imorn har jag telefontid med min läkare. vill inte! Hon är inte trevlig, tar mig inte på allvar och säger att mina symtom inte verkar så jobbiga



2009-09-01, 19:52:08 URL: http://sarasrum.blogg.se/

emelie o elliott

vad trist att du behövde träffa på en så otrevlig läkare, men skönt att ni kan skaffa syskon om ni vill iaf. Hoppas att smärtan försvinner med hjälp av sjukgymnast. kramis



2009-09-01, 21:02:10 URL: http://emlisch.blogg.se/

Dorothea - Tvillingmamma & Gravid

Åh vad tråkigt.

Jag hoppas verkligen att det går över, men dte lär väl du också hoppa spå nu efter 9 mån.

Mitt tips är iaf sjukgymnastik, försök få det! Testa spikmatta, det tyckte jag hjälpte lite iaf =)



Ja det är gansksa mycket skillnad på dem, Noah väger 1.5 kilo mer och är ett par centimeter längre =)



2009-09-01, 21:40:30 URL: http://theans.blogg.se/

Amanda & Oscar

Ja idioter finns det gott om :) Bara att ta nya tag, hoppas att du får tag i nån bra sjukgymnast! Kram :)



2009-09-01, 21:58:49 URL: http://glantan.blogg.se/

Helen

Fyyyyy vilken dålig läkare, gå till någon annan.... Håller tummarna för att du blir bättre med sjukgymnastik.



Ha en bra dag :)



2009-09-02, 05:17:24 URL: http://tiemsa.blogg.se/

Emma

Typiskt läkare, de klämmer lite och så säger det att de inte är något fel bara för de inte vet. Men det måste ju finnas någon som kan fixa det. så länge ska man ju inte behöva gå och ha ont!



2009-09-02, 06:23:05 URL: http://www.gaffelroad.wordpress.com

Anna

Fy vad tråkigt när sådana personer jobbar med det yrket. De ska kunna vara trevliga alla gånger och aldrig låta det gå ut över patienten.

Hoppas det går bättre hos en sjukgymnast!



2009-09-02, 09:01:37 URL: http://ambi.blogg.se/

Petra

Så där hade jag med efter min dotters förlossning å min sjukgymnast som jag hade då sa att det berodde på fogarna å att musklerna runtomkring va otränade. Så det bästa du kan göra är att försiktigt träna upp muskelaturen runt om för annars kommer du få besvär med andra barnet med. Jag är gravid med 3:e å har alltid struntat i det där å nu har jag både foglossning och ischias...gissa om jag ångrar mig!



Har precis hittat din blogg så jag ska läsa vidare å se vem du är, hihi!!



Ha en skön kväll!



2009-09-02, 18:21:49 URL: http://glamouricious.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?