Slut på veckan igen

2009-09-20, 18:54:41 / Kategori: Shopping

Meja tillbringade över en och en halv timme med att sova på förmiddagen så vi kom inte iväg till lekplatsen. Istället fick jag vila, tvättat lite och så. Sven sågade buskar och tog ner två stora träd så nu blir det lite ljusare på baksidan förhoppningsvis. När Meja väl vaknade så var hon ute och gick lite med mormor innan det var dags för lunch. Lite mer bus och sen köra mormor till flyget. På vägen hemkörde vi inom POP och köpte en vintermössa som mormor lovat att betala :) Vi hittade precis den vi ville ha, tack tack mormor! Nedan också en bild på dom nya skorna.

 

Nu på kvällen har Meja varit supergosig. Hon har busat en massa med pappan och vi badade länge. Nu håller Sven på att lägga henne, sen lite mys och tidig läggdags för oss. Imorgon börjar en ny vecka med nya äventyr :)



Avslutar veckan med den här underbara badbilden :)


Nina

ja vi kör!!!! tycker ja! :D skojs!



ja då har ni en hel del å stå i med andra ord..



ja ska kolla cystan imorrn å sen har ja lunch å lite annat smått å gott.på tis är det 10 mån kontroll + lunch troligen..



på ons mammagrupp. hoppas på att ja ska träffa en vän i veckan med. å sen ska ja på manikyr på fre :P på lör så är det kalas. å på sön ska ja kanske till skansen.. hah. ja kommer att dö :P



2009-09-20, 22:16:02 URL: http://modesida.blogg.se/

Nina

ska vara där 9.10. men det går nog bra. räknar med bra nyheter :P ja messar sen :D



2009-09-20, 22:18:13 URL: http://modesida.blogg.se/

Helen

Vilka söta skor. Det syns verkligen att hon älskar att bada :D



Ha en bra vecka :D



2009-09-21, 07:48:37 URL: http://tiemsa.blogg.se/

CiliaH

Åh vilka fina skor!!! Vill också köpa skor till Matilda. Har dock bestämt att det inte ska shoppas innan vi åker upp till Stockholm... tror jag... kanske blir till Matilda innan... hihi.



KRAM



2009-09-21, 08:37:52 URL: http://ugglehuset.wordpress.com



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?