Synd om skrutt

2009-09-08, 19:17:30 / Kategori: Allmänt

Ätit god middag, badat med skrutt och nu håller hon på att somna. Kan säga att den här dagen har varit allt annat än kul. Skrutt verkar ha jätteont av sin tand och har varit ledsen mest hela dagen :( Vi har myst, läst, sjungit och busat, men inget har varit riktigt kul. Tycker så synd om henne och hoppas att resten av tanden spricker igenom i natt så hon slipper besväras av den mer. Nu får det gärna dröja ett tag innan det kommer fler tänder faktiskt.

Vad gäller sömn för mej så blev det ingen sån på dagen idag heller. Meja sover så kort så jag hinner knappt somna innan hon vaknar igen. Svens tur att ta natten så förhoppningsvis får jag sova en del :) Har burit massa på Meja både igår och idag så nu mår ryggen inget vidare. Sven har lovat att jobba hemma halva dagen imorgon så att jag får lite avlastning med bärandet. Uppskattas verkligen :)

Har faktiskt bakat lite kladdkaka idag så den ska snart avnjutas med grädde och te :) På tv är det faktiskt tre program i rad jag gillar ikväll för ovanlighetens skull. Navy CIS, The mentalist och Hell´s Kitchen.

Hoppas ni också får en mysig kväll!


Emma

Haha inga miniemmor en på ett år :P Annars är det Jesus befruktning typ ;) Haha. Eller pillerna kanske har tappat stinget :P Vi är ju så unga och fertila ;) Hahaha.



2009-09-08, 19:55:57 URL: http://www.gaffelroad.wordpress.com

Mamman till lilla farbror Melker.

Hoppas du får sova gott inatt :)!



2009-09-08, 20:04:50 URL: http://normalsaltad.blogg.se/

Dorothea - Tvillingmamma & Gravid

Åh ja.. jag vet! Alldeles underbara!!!

Hihi, ja man kan nog bli lite bebis sjuk när man ser sånt där kan jag tänka mig ;)

Har ni tänkt nått på syskon? =)



Gud vad gott med kladdkaka!!!! Åh, jag kommer ;)



2009-09-08, 20:41:26 URL: http://theans.blogg.se/

emelie

TAck så mkt =) åå.grattis, du e ju oxå jätteduktig! skönt o höra att de va tanden som spökade o inte en långvarig förkylning. kramis



2009-09-08, 20:46:04 URL: http://viktkampbloggen.blogg.se/

Helen

Men stackars liten, håller tummarna för att tanden kommer fram helt inatt och att det dröjer ett tag innan hon ska få några fler nu.

Hoppas ni får en bra natt :)



2009-09-08, 21:09:48 URL: http://tiemsa.blogg.se/

Kicki

stackars liten hoppas tanden kommer upp inatt! Här har de varit tvärtom med sömn på dagen idag. KEvin tog en 5 timmars!! Han är helt slut :/



2009-09-08, 22:35:30 URL: http://kicki.webblogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?