Väckt av grävskopan

2009-09-11, 08:10:49 / Kategori: Allmänt

07.30 började dom gräva med grävskopa inne på grannens tomt, så då var det tydligen morgon. Jag sov så gott då, men, men. Sven sov hos Meja i natt så jag har ju fått sova ändå, men det hade varit så skönt att sova den där sista stunden med. Meja har tydligen varit kaos i natt, krånglat konstant mellan 02-05, men det är väl så när man är sjuk antar jag.

Idag ska vi försöka komma iväg och storhandla, beror lite på hur Meja mår om vi kan åka alla tre. Hoppas det för det är ju så himla tråkigt att storhandla ensam. Tänker inte uttala mej än om hur hon mår idag eftersom hon varje morgon verkar vara bättre. Jag hoppas dock att så är fallet idag eftersom hon har varit dålig sen i söndags nu.

Jag mår i alla fall helt bra idag, väldigt skönt :) Vädret är toppen så idag ska jag vara ute när hon sover, det behövs frisk luft i massor nu efter en vecka inomhus. Förhoppningsvis så orkar skrutt var ute en stund med och leka :)


sofia - mamma till maksim

Lurigt när febern går i vågor, man vet inte vad man ska tro. Men det borde ju vända nu, för precis som du skrev så har hon ju varit sjuk ett tag nu. Hoppas febern inte stiger idag och att ni kan göra det som ni planerat. Inte roligt att gå och vara orolig över sin lilla älskling. Kram!!



2009-09-11, 08:46:07

Nina

skönt att du iaf mår bättre idag.. hoppas att skruttan känner sig bättre resterande av dagen med.. theo har blivit snorig igen? men han verkar iaf må ok. Hoppas ni kommer iväg och handla. kommer in på msn sen. krams!



2009-09-11, 08:57:21 URL: http://modesida.blogg.se/

Amanda

Ja, det är ju inte lätt att sova när man är sjuk. Vi har också haft nattstök inatt. Ludwig blir alltid orolig när han är sjuk. Idag är han verkligen genomförkyld och har feber. Men vi fick släpa med honom till tandläkaren nu på morgonen iaf. Tanten på folktandvården sa att man inte kunde avboka emd så kort varsel!? Jaja...nu är det avklarat iaf. men känns verkligen som det kunde kvittat. han fick en tandborste och ett klistermärke men dom fick inte ens titta i munnen på honom då han blev vansinnig. Så så mycket klokare blev vi väl egentligen inte.

Vi hann inte mer än hem så somnade han som en klubbad säl i sin säng. Så nu ska jag stöka undan lite av allt som står på att göra listan här hemma.

Hoppas ni får en fin fredag!

Kram



2009-09-11, 09:33:34 URL: http://creyla.blogg.se/

Kicki

Hoppas de håller i sig att hon mår bättre. Kevin har mått bättre nu på morgonen och de hoppas jag håller i sig :)



2009-09-11, 09:54:24 URL: http://kicki.webblogg.se/

emelie o elliott

va skönt o höra att du mår bättre iaf, hoppas lillan e friskare nu me. Usch..grävmaskiner e inge kul o bli väckt av på morgonen när man vill sova! kramis



2009-09-11, 11:00:30 URL: http://emlisch.blogg.se/

Mia

Ja det hade varit riktigt mysigt med ett syskon till lillan, Händer i helgen?



=)=)



2009-09-11, 13:26:48 URL: http://ungmammamia.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?