Julfix

2010-12-21, 15:49:18 / Kategori: Allmänt
Idag fick vi tag på vår kungsgran i alla fall. Tror att den blir toppen. Klädd är den inte än, det ska göras ikväll efter middagen. Killarna är hos farmor och farfar för att bygga årliga pepparkakshuset. Urmysig tradition som dom har haft sen många år tillbaka.

Dagen har vi ägnat åt att handla sista julklapparna, Sven behövde lite hjälp så det fick han. Jag kom även hem med en kjol som jag köpt för julklappspengar från min farmor. Nu kan jag vara snygg på julafton, känns bra. Julafton firar vi för övrigt hos Svens föräldrar, med två av Svens syskon med familjer. Vi äter jullunch där, och brukar sen gå hem vid 17, för att fortsätta kvällen här hemma bara vi i familjen. Ett bra upplägg tycker jag. Mysigt att ha julklappasudelningen här hemma i lugn och ro.

Hur ser eran julafton ut?


CiliaH

Härligt att ni fick tag på kungsgran :)



Sv: Tack, tack. Jag trodde verkligen inte det var sant så jag blev överlycklig.



Kram



2010-12-21, 17:08:25 URL: http://www.ugglehuset.se

Helen

Låter som en mysig jul ni får :P.



Vi firar jul med mina stora tjejer på torsdag och sen skjutsar vi in dom till deras pappa på julafton och åker själva till Tommys syster för att äta och så får kusinerna byta julklappar innans vi åker hem för att fira julaftonskvällen hemma tindra, Tommy och jag. Tycker att din jul verkar skönare :P.



Kramar



2010-12-21, 20:01:31 URL: http://tiemsa.blogg.se/

PiaSandberg - MejasMamma

Ja, allt det där är i 86. Min Meja har 92 nu. Vad har din Meja? :)



2010-12-21, 20:55:47 URL: http://piasandberg.blogg.se.blogg.se/

Helen

Å gud så skönt att det flyter på så bra för er :D. Blir bara lite avis hahaha. Här är det hattigare än någonsin, sen i torsdags så har mina stora tjejer varit här 2 dagar som max i rad och sen åker dom in till pappan igen, är så jobbigt :/. Känner ingen julro alls bara en hel massa stress och frustration :(. Men det går väl över :O).



2010-12-21, 21:03:28 URL: http://tiemsa.blogg.se/

En pojkmammas vardag ♥

nej, det blir ingen heltid för mig. Har ingen tjänst utan jag kommer nog att jobba extra som jag gjorde innan...och får jag en tjänst vill jag jobba 75%...ska du jobba heltid sen?

Kram



2010-12-21, 21:08:11 URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Sara - Mamma till Max 2 år

Vi har först en mysig morgon här hemma med risgrynsgröt. Sen runt lunchtid åker vi till min moster där mina föräldrar + bror är, min mormor och morfar och min morbror med familj. Vi äter julmat och har julklappsutdelning. Direkt efter Kalle Anka åker vi till Marcus föräldrar där det blir julklappsutdelning med tomte. Vi är kvar där hela kvällen och så sover vi över där (vi bor inte långt därifrån men ska bli så skönt att slippa åka hem i kylan på kvällen)



2010-12-22, 10:34:46 URL: http://sarasrum.blogg.se/

Emma

Detta året jobbar jag men det Ebba och Jimmy gör då är att åka till Jimmys pappa, sedan firar vi från kalle hemma hos min mormor och morfar, man äter och sedan julklappar, ev. julklappsutdelning en aning tidigare för Ebbas skull än vad jag har fått uppleva, har alltid fått vänta till efter karl bertil johnsson så jag hatar honom Haha. KRAM!



2010-12-22, 16:52:33 URL: http://emmakjellstrand.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?