Hemma :)

2010-02-25, 13:11:10 / Kategori: Allmänt
Så otroligt skönt att åka från jobbet redan vid 12 idag. Komma hem, Meja sover och Sven sitter och jobbar. Helt tyst i huset med andra ord. Försökte sova här en stund, men lyckades inget vidare så jag ligger nerbäddad med datorn stället. Kroppen njuter kan jag säga. Känns stor skillnad denna veckan mot tidigare. Nu känner jag att jag kommer att orka jobba imorgon med, och inte som tidigare fredagar när jag har varit galet trött och haft superont.

Ungarna på jobbet är så söta med magen. Klappar den, pratar med bebisen och frågar hur bebisen mår på dagarna. Så mysigt. Dom dagar allt funkar med personal och sånt så har jag ett toppenjobb. Idag var vi med barnen i skogen och klättrade omkring i snön. Solen kom fram och det var riktigt skönt. Märks att det ändå är lite vår på gång nu.

Hoppas ni har en skön eftermiddag!

Emma

Haha jaa tror inte de har toalett haha.



2010-02-25, 13:39:36 URL: http://luhanka.se

Veronica - mamma till Denver

sv; tack=)



2010-02-25, 14:25:30 URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Emelie, Elliotts mamma

hihi..vilka söta ungar som pratar me bebben =) jo, så vi är hemma idag, o imorn skulle elliott varit hemma iaf så! han har inte kräkts något sedan igår eftermiddag så han busar o stojar som vanligt..hihi! hoppas ni får en fortsatt trevlig dag! kramis



2010-02-25, 15:45:57 URL: http://emlisch.blogg.se/

Helen

Så skönt att du märker skillnad redan :O). Vilka gulliga barn du har hand om på dagarna:D



Det gick super med chefen idag, det visade sig att han ordnat så jag ska kunna jobba hemifrån och på så sätt slippa dom långa resorna varje dag :D. Tack så mycket för omtanken :O)



2010-02-25, 17:39:31 URL: http://tiemsa.blogg.se/

Kicki

Läkaren tycker att vi ska avvakta. Händer det igen så får vi mer hjälp då. men vadå, de ska aldrig mer behöva hända.

Vi har ringt idag igen till sjukhuset men de säger bara att vi måste avvakta för att Kevin är så pigg nu. Trots förkylning, hosta och slem i hals& lungor..

Vi har försökt få tag på astrid lindgrens barnsjukhus för att få prata med en läkare där. Men antingen måste vi befinna oss i sthlm och åka in till deras akut eller så måste man få en remiss dit. Vi vet inte vad vi kan göra mer.. Om Kevin inte blir bättre så blir nog vårat alternativ att åka till sthlm. För här får vi ingen mer hjälp.



2010-02-26, 09:40:36 URL: http://kicki.webblogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?