Mitten av veckan

2010-02-24, 16:55:05 / Kategori: Allmänt
Tror schemaproblemen har löst sig just nu i alla fall. Jag får tyvärr jobba eftermiddag på måndagar istället för förmiddagar, inte optimalt men okej. Dock får jag nog sluta 12 på torsdagar vilket ju är superskönt så det jämnar kanske ut sig. Var i alla fall en helt okej dag idag.

Har varit iväg till sjukgymnasten och ska snart iväg på arbetslagsmöte på jobbet. Två dagar kvar och sen är det helg. Underbart :) Hoppas att vi kommer en bit längre på mötet ikväll så det känns som att det händer något.

Så skönt att komma hem en stund nu och få mysa lite med Meja skrutten. Tänk att hon blir storasyster i sommar. Känns så verkligt nu efter att vi sett lilla bebisen igår. Hihi. Hon sitter här brevid nu och äter samtidigt som hon babblar en massa. Halt obegripligt men otroligt charmigt. Hon har tack och lov börjat äta med bestick igen så nu blir det inte lika kladdigt som det varit ett tag. Hon åt ju fint hela hösten nästan men strax efter julså vart hon trött på besticken och började äta med händerna igen. Knas.

Anonym

men du kommenterar ju massor! ja tycker du e flitig! själv e ja itne så aktiv me det hehe



men allt är bra me oss, elton vaccinerades idag o somnade 18.oo för natten... hmmm utan alvedon oxå, får se hur d går



erika



2010-02-24, 20:55:49

Madde, Melkers mamma.

Justeeeeee :)! Efetrsom vi bara ska ha ett litet jätte enkelt bröllop så blev det bara en enkel klänning från Gina Tricot faktiskt hehe :P Lägger upp bilder på söndaag :)!



2010-02-25, 11:51:27 URL: http://enolsson.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?