Hungig

2010-06-02, 19:19:12 / Kategori: Meja 12-18 mån
När vi kom till dagmamman idag så hade dom inte hunnit äta mellis än. Dagmamman frågade om Meja ville ha en macka med sig i bilen, och jag tyckte inte det behövdes utan att hon kunde få det hemma. Då böjer sig Meja fram över bordet mot mackorna och säger hungig. Ett ord som vi aldrig hört här hemma, men som hon tydligen använder där. Sen pekar hon på osten och säger lill ha. Våran ostgalning.

Efter en skön eftermiddag med massa bad här hemma så upprepade hon dock ordet hungig här hemma med. Meja pratar hela tiden nu, och man förstår ganska mycket av det hon säger om man verkligen lyssnar. Frustrerad blir hon så klart när hon upprepar saker flera gånger och vi ändå inte förstår.

Va e alla bollar? frågade hon bekymrat när vi hade ätit middag. Sen kom hon på att hon lagt dom i poolen och gick glatt dit. Knas.

Veronica - mamma till Denver

så kul när de börjar prata massa =) Denver babblar också på som en liten tok, men det är inte lätt att förstå alla gånger. Och sen undrar jag verkligen hur han fått orden "tvätta händerna" till att bli "nenga!" ;D



2010-06-02, 22:58:38 URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?