Härlig fredag

2010-05-28, 15:36:39 / Kategori: Allmänt
Meja startade helgen bra med att sova till 07.30, helt underbart. Mamman likaså. Sven och Meja är alltid hemma på fredagar ju. Fick frukost på sängen och sen åkte vi iväg för att storhandla. Inte skoj, men nödvändigt. Gick smidigt idag, Meja fick åka sån där kundvagn som ser ut som en bil ni vet. Mycket nöjd unge.

Vi kom hem, åt snabb lunch och åkte för att hämta Oliver i skolan. Sen åkte vi till badhuset där vi har spenderat eftermiddagen. Meja är helt överlycklig över sina armpuffar, och har nu fattat hur hon ska göra för att ta sig framåt. Hur glad busunge som helst som slänger sig i stora bassängen och plaskar iväg. Massa beröm fick hon från folk som tyckte att hon var hur duktig och modig som helst. Hur stolt mamma blir man då?

Nu ska jag ut och njuta av solen. Hoppas ni haar en skön fredag ni med!

Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥

Härlig start på dagen med en sovmorgon o frukost på sängen...tänk om alla dagar kunde börja så :) O va roligt med en dag i badhuset. Här ser vi fram emot o längtar tills värmen kommer så att vi kan bada ute...för det är så långt till närmsta badhus här trist nog... KRAM!



2010-05-28, 15:47:23 URL: http://www.edvinsmamma.wordpress.com

jessica L

Underbart och åka o plaska i bassängen :D och roligt att åka sån där bil i kundvagen också =) hihi..



kram



2010-05-29, 09:56:18 URL: http://www.jessicalindell.blogspot.com

Malin-mamma till sam

Vi avstod huset, var osäkra på området så vi skall kolla här i närheten o kanske lägga lite på renovering isf... och bo här tills man vet vart man vill bo sen! Hur mår du nu, mycket sd?



2010-05-29, 14:30:53 URL: http://malinsmix.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?