Svartsjuka

2010-05-22, 08:54:08 / Kategori: Allmänt
Mejabus startade helgen 04.40 och tyckte det var dags att gå upp. Det var det ingen som höll med om så Sven lyckades få henne att somna om som tur var. 07.30 vaknade hon igen och det var ju helt okej. Riktigt bra till och med.

Igår hade vi en jättetrevlig eftermiddag här hemma. Meja visade dock jättesvartsjuka mot lilla Alexander (11 mån) han fick inte ta hennes saker alls. När han kom fram till mej så blev hon jättesur och satte sig bestämt i mitt knä. Inga småkillar ska ta hennes mamma. När han pillade lite på hennes vagn var det samma sak, hon blev jättarg, och tyckte det var helt fel. Oväntat.

Solen verkar ha lämnat oss idag, men det är ganska varmt ändå. Vi ska iväg på kalas till en av Mejas kusiner sen vid lunch. Lagom aktivitet känner jag, har ont och känner mej trött. Förhoppningsvis ska målandet av lillebrors rum påbörjas med :)

Hoppas er lördag blir fin!

Emma

jo Jimmy har berättat. Blev inte riktigt som jag hade blivit infomerad och inte som jimmy hade velat ha det. Men han är nöjd ändå hyfsat iaf :) Han ville ju inte ha en supa svensexa men de hetsade honom massa och sedan spårade det väl ur lite. För han var sjukt packad när han kom hem. haha jag har aldrig sett honom så full. Fick leda honom in på toaletten så han kunde dricka vatten för han kunde inte gå rakt och inte prata ordentligt eller sammanhängande haha. han var hemma redan tjugo i ett så det var nog tur :)



2010-05-22, 10:07:03 URL: http://emmakjellstrand.blogg.se/

Veronica - mamma till Denver

knasiga ungar som ska vakna så tidigt ;)



2010-05-22, 15:07:51 URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥

Haha, denna "MIN" ålder ;)

Så skönt när Edvin nu har kommit ur den (eller ialla fall ibland, hihi)

Kramar



2010-05-22, 15:11:54 URL: http://www.edvinsmamma.wordpress.com

Nina

ska pissa asap! hahahahha



2010-05-25, 22:02:13 URL: http://modesida.blogg.se/

Malin-mamma till sam

Yepps vissa månader, andra är pappa hemma och pappaledig med honom så det blir en del av hösten hur har ni tänkt er? När var det du har bf nu igen, början av juli?

Vart bodde ni?

Vi kanske bestämmer oss för ett hus i friluftsstaden i tullinge ikväll/imorrn.



2010-05-26, 20:05:42 URL: http://malinsmix.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?